Šta je novo?

O igricama (za Anbernic i ostale retro konzole)

A zasto ti je bitan taj tim, napravi ga sam u nekoj novijoj verziji SWOSa. Licno nikad mi nista posebno nisu znacili sastavi koliko igrivost

Nije Kick Off. Prilicno sam siguran da je Sensible Soccer, nije ni SWOS, E sad moguce da nije bilo SP1990 ali je sigurno bila Jugoslavija. Mislim da to nije bila neka zvanicna verzija vec je neko editovao timove... Igrao sam je i pre 3-4 godine samo sad ne mogu da nadjem odakle sam skinuo bas tu verziju...

Nije Kick Off. Prilicno sam siguran da je Sensible Soccer, nije ni SWOS, E sad moguce da nije bilo SP1990 ali je sigurno bila Jugoslavija. Mislim da to nije bila neka zvanicna verzija vec je neko editovao timove... Igrao sam je i pre 3-4 godine samo sad ne mogu da nadjem odakle sam skinuo bas tu verziju...
1718483281418.png

Da, to je SWOS, ovo sto ja trazim je Sensible Soccer, hvala u svakom slucaju...

sto se tice amige, igram dve najjace igre ikad - gods i magic pockets :D

Igram ih na Nintendo 3ds i mogu vam reci da je to u stvari najbolji handheld za retro :D (native rade GB, GBA, DS, 3ds) a moze i nes, snes, pa i neke druge. Amiga radi perfektno
evo ih gods :D na 3ds i amiga emulatoru :D

g1.jpg

ovo retrohendheldi (anbernici, miyoo, powkiddy, retroid) su teska navlaka i ne treba ih kupovati jer kad se jednom krene kraja nema :D

Poslednja izmena:
Da, mnogi previđaju koliko je 3DS u stvari pogodan za retro primene, da ne pričamo o nativnim Nintendo igrama kao bonus.
Ja se sećam da sam koristio i običan DS Lite za emulaciju i jako dobro se pokazao, a 3DS je nivo iznad, naravno i 2DS podjednako dobro služi svrsi jer 3D funkcija ovde nema neku korist.
Ako nekog zanima, postoji vrhunski Spectrum emulator za 3DS/2DS, kao i DS, koji mogu mirne duše da preporučim vlasnicima ove konzole, jer je jedan od najboljih emulatora uopšte.
Verzija za 3DS/2DS ima mnogo više funkcija i mogućnosti, ovde je njegov home page, vredi pogledati.
Autor Patrik Rak iz Češke je inače i kreator pzx tape formata za Spectrum i veoma je cenjen.

Nazad
Vrh Dno