Šta je novo?

O/C Celerona 2.6

Milak

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
304
Imam Celerona na 2.6Ghz kojeg sam na savet vise ljudi uzeo pre godinu dana nasuprot Bartona 2500+(u to vreme ista cena,a bogami i sad..)(i ne zelim sarkazam,posto vidim da svi ovde imate amd-ove;vasa greska.. :smash: )!
Nego procitao sam ovde da se on vrlo lepo klokuje i do 3.2Ghz!Da li moguce to,i moze li mi neko preporuciti s cim i kako to da uradim?Hvala

to beše Northwood core sa 128KB L2 cache-a, i bolji od Bartona ?, ajd ako ti kažeš :) idi u bios i diži FSB

Milak je napisao(la):
(i ne zelim sarkazam,posto vidim da svi ovde imate amd-ove;vasa greska.. :smash: )!
Nego procitao sam ovde da se on vrlo lepo klokuje i do 3.2Ghz!Da li moguce to,i moze li mi neko preporuciti s cim i kako to da uradim?Hvala

Ne zelis sarkazam, a nasa je greska sto imamo AMD? :D A kako mislis da ti nekoi pomogne kada "svi" imamo AMD? :D A zar se to ne pita u thread-u o o/c 'n' modinng?

:D

Ma bitno da je decko srecan i zadovoljan dok se voza na celerabi ! :d

Moja greska,nisam video thread o/c!i za amd sam se zaj**avao.

Edit: obrati paznju na svoje ponasanje i recnik!!!

Poslednja izmena od urednika:
Tek stigli na forum i vec u svadju......lakse ljudi.....

Sto se tice overclock-a,dizi fsb dokle mislis da moze,onda testiraj (3d mark,prime95,bilo sta zahtevno),pa ako padne (ko sto verovatno hoce) onda malko spusti,pa onda tako dok ne prestane da pada....

P.S.Ako mozes da dizes voltazu na procesoru,blago je podigni.....

P.S.S.Moras da imas veoma dobar cooler da bi se igrao ovim stvarima...

Poslednja izmena:
hvala twix,uspeo sam ga stabilizovati na 3.0 ali cu ga za sad ipak vratiti na default

Nazad
Vrh Dno