Šta je novo?

O/C Athlon 3000+ AM2?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
Evo ovako, zanima me da li moze neko da da uputstva, ili bolje receno savete kako da se doticni procesor najbolje, ili ti najbezbolnije klokuje na sledecoj masini...

Athlon 64 3000+ AM2
ASUS M2N-E
1GB NCP 533

...e sad, uzmite u obzir da nisam bas strucan sto se tice klokovanja pa malo detaljnije prokomentarisite slobodno
😀 ...hvala u napred :wave:

Evo ovako, zanima me da li moze neko da da uputstva, ili bolje receno savete kako da se doticni procesor najbolje, ili ti najbezbolnije klokuje na sledecoj masini...

Athlon 64 3000+ AM2
ASUS M2N-E
1GB NCP 533

...e sad, uzmite u obzir da nisam bas strucan sto se tice klokovanja pa malo detaljnije prokomentarisite slobodno
😀 ...hvala u napred :wave:

Imas u OC sobi par topica(medju njima i moj(e) ).Tamo je sve u detaljima napisano.

Vrlo rado, nego gde mu dodje ta OC soba 😛 ?

Upravo smo u njoj :d,tj. ovaj tvoj topic je u O/C sobi 🙂.

Znaci nisam pogresio :d , nego ima tih topic-a koliko hoces, ali tu je uopstena prica tipa ja sam ga nabudzio na 2700, ja na 3200 itd...al' mene zanima sam postupak...znaci kako da povecavam sta i kojim redom, sta da smanjim itd...:crash:

Ja bih ti preporucio da vidis prvo domete te memorije koju imas. Cpu ide 99% na 2.5 bez dizanja voltaze. Znaci dizi memoriju uz podizanje voltaze, a cpu ostavi na default-u.

hmm niko da me skapira :S: ...meni treba postupak, malo detalja, a ne da mi kazete podigni voltazu procesora i povecaj mnozioce...nisam kao sto rekoh vec vican klokovanju, a opet moze i neki link gde ima ako ima neko malo detaljnije "uputstvo" za upotrebu :d

Niko raspolozen da malo objasni...? :crash:

Ma da sve to ok BIOS i to, ulazim bez problema :d , cisto me zanimalo kako da krenem sta prevo, memorija, cpu, sta...da li da dizem ili spustam mnozioce, HT i to...nista aj' nasao sam nesto na stranskom jeziku pa ce vidim :smash:

ako prevedes, okaci da i uja mali prostudiram!
Hvala!

Nazad
Vrh Dno