activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
instaliram ja nba 2005 i krenem da igram,oma' pokrenem dynasty(valjda se tako pise)odigram prvu tekmu i taman pocnem drugu kad on zaglavi ja ga resetujem kad on ponovo.dignem xp i probam tamo kad ono isto.ali posle restarta u xp se pojavi da je gresku prouzrokovao ati 9600.ukljucim ja vpu recover i pokrenem igru ponovo i nakon nekog vremena igra stane vpu vrati clock na default i sve radi normalno.e sad ono shto mene muci sve druge igre rade normalno fifa2005,WE7,sim city4,nfs underground 1&2 rade i 3dmarkovi samo NBA nece. 9600-tku drzim na 450/500
i josh jedna stvar nevezana za prethodun temu kad sam klokno procesor sa 2.5 na 3.3ghz igraci u fifi 2005 su poceli da trce nevidjeno brzo cak i kada je geme speed na slow (igru pokrecem iz win98) dok je cpu bio na 2.5 sve je bilo ok. ima li neko pojma shto se ovo dogodilo.kod starijih igrica je to bilo normalno ali sada
i josh jedna stvar nevezana za prethodun temu kad sam klokno procesor sa 2.5 na 3.3ghz igraci u fifi 2005 su poceli da trce nevidjeno brzo cak i kada je geme speed na slow (igru pokrecem iz win98) dok je cpu bio na 2.5 sve je bilo ok. ima li neko pojma shto se ovo dogodilo.kod starijih igrica je to bilo normalno ali sada