ZekaZmaj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 305
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5-7400
- Matična ploča
- Gigabyte GA-H110M
- RAM
- Samsung 8gb DDR4 2400
- GPU
- RX 580
- Storage
- SSD 480gb ADATA SU630, Toshiba HDWD120 2tb, WD10EZEX 1tb
- PSU
- FSP Hydro G PRO 750W
- Kućište
- BeQuiet Pure Base 500DX
- Monitor
- Lenovo 24''
- Miš & tastatura
- MX Master 3S
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Garmin fenix 6X
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Zdravo svima,
Može li mi neko reći da li može u ovo kućište da se upakuje
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI i iznad nje Arctic Liquid Freezer III Pro 360
Pitam zbog visine/debljine Arctica od 63mm....vidim na sajtu NZXT da je neko postavio pitanje i odgovor je:
''While the Artic Liquid Freezer III Pro 360 RGB does fit in the case, we can't confirm if the extra thickness will have clearance issues with the MSI MAG X870e Tomahawk WiFi
Vidim da ima dosta pitanja na sajtu...i uvek isti odgovor, arctic može da stane, ne znaju zbog debljine da li će se imati problem sa pločom...
ima li neko iskustvo...
posedujem be quiet 500dx kućište i tu mi pravi problem debljina Arctica od 63mm na prednjoj strani(ne može da stane-moram da pomeram HDD fiokicu više nego što ima mesta)....pa hoću da menjam za ovo kućište i da Arctic ide gore....
Može li mi neko reći da li može u ovo kućište da se upakuje
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI i iznad nje Arctic Liquid Freezer III Pro 360
Pitam zbog visine/debljine Arctica od 63mm....vidim na sajtu NZXT da je neko postavio pitanje i odgovor je:
''While the Artic Liquid Freezer III Pro 360 RGB does fit in the case, we can't confirm if the extra thickness will have clearance issues with the MSI MAG X870e Tomahawk WiFi
Vidim da ima dosta pitanja na sajtu...i uvek isti odgovor, arctic može da stane, ne znaju zbog debljine da li će se imati problem sa pločom...
ima li neko iskustvo...
posedujem be quiet 500dx kućište i tu mi pravi problem debljina Arctica od 63mm na prednjoj strani(ne može da stane-moram da pomeram HDD fiokicu više nego što ima mesta)....pa hoću da menjam za ovo kućište i da Arctic ide gore....