Šta je novo?

Nx

wormbl

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2006
Poena
301
Pozdrav, e ovako glasi moje pitanje, cuo sam da ''NX'' serije ili kako ih HP karakterise ''X'' serije da su to ustvari reparirani laptop-i, koje hp uzima po principu staro za novo i vrsi prepakivanje da li je to istina ili....

Imali ko kompetentan da mi kaze kakvi su inace HP laptop-i, i kakva im je serija Pavilion DV5000 ili slicne serije

Evo ti ispod tred coveka koji pise da je uzeo nov NX7400 Dual Core... pa ti vidi kad bi stigli da izbace u prodaju,pa otkupe i"repariraju"(a sta to?) i opet izbace u prodaju Dual Core laptop onakve konfiguracije!?!? :p Enough said?
Sto se tice Pavililiona,mislim da dzabe paris oci jer oni valjda uopste ne dolaze na nase trziste,bar ih nisam nigde video dosad,ako su poceli da uvoze nek me neko ispravi,ali dosad ih nije bilo!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Pozdrav, e ovako glasi moje pitanje, cuo sam da ''NX'' serije ili kako ih HP karakterise ''X'' serije da su to ustvari reparirani laptop-i, koje hp uzima po principu staro za novo i vrsi prepakivanje da li je to istina ili....

Imali ko kompetentan da mi kaze kakvi su inace HP laptop-i, i kakva im je serija Pavilion DV5000 ili slicne serije

Kakva budalastina... Gde si cuo takve "informacije"?

Budalashtine... Ne veruj tim glasinama.
Imam dobra iskustva, dodushe sa NC6220 serijom laptop-ova koju koristim vec 10 meseci u firmi kao jedan od biz laptop-ova. Josh 7 korisika u firmi koriste iste laptop-ove unazad i do godinu dana i sve radi savrsheno.

Nazad
Vrh Dno