Šta je novo?

NWN2 Expansion - Mask of the Betrayer

Lurker

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2002
Poena
619
After hinting at a possible add-on for quite some time, Atari and Obsidian Entertainment finally announced development of Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer yesterday. According to the press release, this first official expansion pack for the RPG sequel will contain everything one would expect - epic levels, new races, new classes, new monsters, new equipment, and a whole lot more.

Gamebanshee Interview

oooo ... fino fino :)
izgleda da su malko vise paznje obratili na craft-ovanje
NX1 will be more about customizing your equipment through enchanting – you’ll be finding many more essences and their role is expanded.

cemu sluzi to craftovanje ? Jel se dobija nesto pametno ili sta ? U NWN kecu sam pokusavao nesto, ali mi je skill bio jadan pa nisam uspevao nista sem kozmetickih promena ?!

Crafting i enchantment omogućavaju izradu željenih predmeta različite jačine. Pojedini predmeti se ne nalaze nigde u igri, ne mogu se naći ili kupiti već se moraju napraviti.
Drugo, oklop, štit i oružje mogu da sadrže do 3 upgrade-a, svaki ponaosob, što ti omogućava da napraviš odličan balans ofaznivnih i defanzivnih svojstava.
Sve to nije baš tako jednostavno jer ti za pojedini enčant trebaju tačno propisane stvari ali o tome neki drugi put.

Kolko se ja secam oruzje moze dva puta da se enchant-uje.

a jel mora neka posebna klasa da se bude ili moze bilo ko sa skilom "crafting" ?

Nebitna je klasa,samo feat-ovi i skill-ovi.Tako da ako oces da enchanujes,nemoj da stavljas potrebne feat-ove/skill-ove sa svojim characterom vec iskoristi sve moguce pratioce.

Inace,ovaj expansion deluje veoma obecavajuce.

Za crafting može bilo ko, sa dovoljno ravijenim skillom.
Za enchanting mora neka klasa koja ima magijska svojstva, ali to stvarno široko varira. Dosta klasa ima tu mogućnost. Drugo, postoje dva feat. za to. Jedan za izradu raznoraznih predmeta (prstenje, čizme, pojas, ogrlica ...) a drugi posebno za upgrade oružja, oklopa i štita.

Videćemo šta misle pod tim da su pojednostavili enčantovanje. Onako iskreno, neka za početak isprave bagove koji postoje a zbog kojih pojedini enčanti ne rade kako treba (kao recimo onaj za Haste).

Poslednja izmena:
Da,zaboravih da je za ona dva feat-a potrebna klasa koja moze da baca magije.Ali nebitno je s obzirom na mogucnost kombinovanja do 4 klase.Samo jedan level kastera je potreban i to je to.Mada kazem meni su celokupan crafting i enchanting odradili pomocnici.

Nazad
Vrh Dno