Šta je novo?

NWN problem

npr na pocetku igre .... za vreme sna.... :wave:

Da li si zapazio jedan zanimljiv detalj u tom snu? Mislim na poprsje one zle... kada se naglo okrene. Dobri su likovi iz Bioware-a 🙂))

A kako ce se zvati taj novi expansion i kad izlazi?

zasto nece da napreduje dalje od 20 nivoa. Znaci presao sam orginalan NWN i stigao do 20 nivoa i onda sam presao ceo Shadows of Undrentide i nije mi dao da se levelujem cak ni za jedan nivo, koja glupost

Zato sto si shaban, a igra ima anti-shaban protokol :d

Salu na stranu, stvarno si lik 🙂, prelazis expansion koji je balansiran da krenes od 1. a zavrsis na 8-9 nivou (i pritom se prelazi opusteno) sa likom 20. nivoa :smash: Bar da se price nadovezuju jedna na drugu ili da se radi o istom liku pa da i razumem.

Kreni HoU sa likom 20. nivoa i bice ti veselo 🙂

hej hej polako!!!!!
SoU sam zavrsio sa 13-tim nivoom, i mogu ti reci da se dobija poprilicno exp.-a, a zasto mikac79 nije upgrade-ovao to ne znam!!!!

ToxiC je napisao(la):
hej hej polako!!!!!
SoU sam zavrsio sa 13-tim nivoom, i mogu ti reci da se dobija poprilicno exp.-a, a zasto mikac79 nije upgrade-ovao to ne znam!!!!

Pa nije upgrade-ovao, zato sto je SoU ogranicen na 20. nivo. Tek u HoU mozes ici preko toga. A stvarno je previse lako poceti SoU sa 20-im levelom, kada je igra napravljena tako da je igras sa potpuno nerazvijenim likom.

ne znam, meni je SoU bio bezveze balansiran... kad sam prvi put igrao od nule, prvi chapter predjem lako ali me u onom interludu na jednom mestu otresu ko pi*ku... medjutim, kad sam poceo kao level 7, bilo je previse lako...

Nazad
Vrh Dno