Šta je novo?

NWN na DVD-u

mnemonik

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2005
Poena
319
Da li neko zna kako mogu da prebacim ona 3 diska (+ 2 expansion-a, ako je moguce) na dvd tako da ne moram da menjam diskove pri instalaciji?

Napravis image, snimis na DVD, pa mount svakog pri instalaciji.

Dobro, to je u redu, ali nisam na to mislio.
Mislio sam da startujem instalaciju sa dvd-a i instaliram BEZ MENJANJA diskova.

Poslednja izmena:
Na to sam i mislio Napravis image svakog cd-a, sve ih ( 5 imidza ) snimis na dvd i mountujes 1 po 1 kako ti trazi.

Ili te ja pogresno razumem. Hoces da napravis 1 DVD kao celinu, bez da mu dajes disc 2, disc 3.....pri instalaciji. To mislim da ide teze, bar ja ne znam kako.
pozdrav

Pa o tome ti pricam covece 🙂

Hvala ti u svakom slucaju.

neces moci nikako!
ajde ona sa originalna 3 cd-a, pa da das naziv celoj kompilaciji ime cd koji trazi u pocetku, ali nikako neces moci da napravis linkove za start ona dva expanzion-a!!!

bedak 🙁

jesi li siguran?

probao sam sa prva 3 diska, i vec mi trazi drugi disk kad pokrenem instalaciju.

pa onda napravi da ti se dvd zove po drugom disku !

Ma sto se uopste mlatis sa time, em je pouzdanije ovako sa ISO image-ovima, em nekom posle lako mozes da ih narezes na CD...

Nije ovo za mene...
Tako mi je trazio ortak.
Hvala vam u svakom slucaju

Poslednja izmena:
uzmi napravi virtual drive image, i napravi vise drajvova, i u svaki ubaci po jedan disk. meni je tako radilo sa nekim instalacijama, ne mora da znaci da ce raditi i kod nwn.

Imam NWN + 2 expanzije na jednom DVD-u. Skinuo sam sa interneta. Mislim da je verzija 1.62. Znaci samo ubacis DVD i setup odradi celu instalaciju odjedanput (Nema nista mount).

Poslednja izmena od urednika:
u bre vi ko da cete te igre instalirati 50 puta sa tih diskova......... 🙂

Aarionn je napisao(la):
Imam NWN + 2 expanzije na jednom DVD-u. Skinuo sam sa interneta. Mislim da je verzija 1.62. Znaci samo ubacis DVD i setup odradi celu instalaciju odjedanput (Nema nista mount).

E pa to meni treba...
Samo jos kad bi znao kako se pravi

Ja cu po ko zna koji put da ostavim sledeci link i da napomenem da nema veze sa piraterijom vec je rec o legalnom bekapovanju originalnih CD-a
http://www.fileforums.com/showthread.php?t=64871
Tu ces naci tacne instrukcije kako da odradis bekap tj. konverziju NWN-a sa CD-a na DVD, a nacices i instrukcije kako da bekapujes vise igara na jedan DVD.

E covece, mnogo ti hvala!!!!!
Ovo je super, ne samo za nwn, nego za jos dosta igara koje sam hteo da bekapujem.
Svaka ti cast na ovom find-u 🙂
Pozdrav!

P.S. ovo mi se najvise svidelo:

"THIS LIST WILL BE CONSTANTLY UPDATED"

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Ja cu po ko zna koji put da ostavim sledeci link i da napomenem da nema veze sa piraterijom vec je rec o legalnom bekapovanju originalnih CD-a
http://www.fileforums.com/showthread.php?t=64871
Tu ces naci tacne instrukcije kako da odradis bekap tj. konverziju NWN-a sa CD-a na DVD, a nacices i instrukcije kako da bekapujes vise igara na jedan DVD.

Ovo je korisno.... mada opet je bolje moci kasnije vratiti na cd-ove

Nazad
Vrh Dno