Šta je novo?

NWN - kako u mrezi?

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
kako zapoceti igru u LAN-u? jel dovoljno samo skinuti onaj server od 250mega, ili moram imati dve razlicite kopije igre, tj. dva serijska broja...

Nemam pojma za taj server od 250 mega ali znam da moras imati razlicite CD serijske brojve da bi igrao u lanu.

ja sam neshto probao i digao ruke od toga... iskreno me mrzelo da se bakcem oko toga... shto jednostavno kad moze komplikovano... blah.. gde je vreme iz diabla 1... instalirash pokrenesh i igrash... tja.... sad treba da potroshish 3 dana na podeshavanja patchovanja serijske brojeve trte-mrte :)

samo ti treba dva razlichita serijska broja i sve teche k'o po loju, jedino sto je malo dosadno tj dugo traje, a ne mozesh da nastavish da recimo igrash sam...

Miroslav je napisao(la):
kako zapoceti igru u LAN-u? jel dovoljno samo skinuti onaj server od 250mega, ili moram imati dve razlicite kopije igre, tj. dva serijska broja...

Pa sto me ne zoves i pitas? Inace u pravu je boticheli , barem za serijske brojeve :p

Miroslav je napisao(la):
stac jesi se nalozio?

ne, treba mi samo da prebacim boots of speed na moj karakter da se ne cimam da trazim ponovo :D

Nazad
Vrh Dno