Sasa je napisao(la):Trazio, gledao, nema.
Bice da je fora sto meni pise Vanta a ne GeForceXXX
Pozdrav!
p.s. nije panika okrenuti sliku, moze to svaka graficka sa odgovarajucim programom i na svakom monitoru. Poenta je moci to iskoristiti, naravno
byMaX je napisao(la):Ja mislim da si ti usamljeni covek na ovom svetu, sa kombinacijom Vanta + TFT
Elem, Det. 40.41 i neki GF3+, nemoz' da omasis opciju nVRotate... Valjda znas i sam da pre GF3-ke, toga nema...
micens je napisao(la):Ima i na GeForce2 MX 400, a i na mojoj GeForce2 Ti! I to radi i na najobicnijem monitoru, savrseno!
delimir je napisao(la):Još samo da okreneš monitor![]()
Gedza je napisao(la):Treba za to reg fajlic. Potrzicu ga pa ako ti treba bacicu ti namail.
BeastMaster je napisao(la):grešiš, čak i GF2MX (ne mx200, mx 400, nego onaj jedini pravi MX) ima tu opciju, pa čak i radi
![]()
ne, sa drajverima 40.41 nikakav reg fajl ne treba za ovu opciju, reg fajl omogućava overklokovanje i neka specijalna štelovanja AGP-a koja inače nisu dozvoljena.byMaX je napisao(la):Za rotaciju u nv drajverima, legalno, potreban je minimum gf3... e sada, ako postoji neki reg fajl ili noviji drajveri to omogucavaju, ok... ali kada sam ja imao prilike da vidim, to nije radilo...
poz.
zaboravio sam da pomenem da taj reg omogućava i "refresh rate override" opcijuBeastMaster je napisao(la):ne, sa drajverima 40.41 nikakav reg fajl ne treba za ovu opciju, reg fajl omogućava overklokovanje i neka specijalna štelovanja AGP-a koja inače nisu dozvoljena.
pozdrav:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari