Šta je novo?

NvRotate u novim detonatorima

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Dakle, gde da nadjem pomenutu opciju.
Da, imam FLAT sa pivotom ;)

Pozdrav!

Nije bas jasno pitanje...
Ako mislis i kojem det-u, naravno samo u 40.41
Ako mislis gde u doticnom...e to se bas ne secam, deinstalirao sam ga jer mi je pravio nevidjena sr***, ali se svakako secam da je bilo ocigledno, ne znam kako ne mozes da ga nadjes ??? Sorry...

Uf.... meni je totalno neocigledno, sve sam opcije preorao.
Jedino mi na pamet pada da nije jadna Vanta kriva, postu rabim graficku sa takvim cipom.

Pozdrav!

Imao sam tu opciju pod Gf3 i stvarno je okrenuo sliku cak i na obicnom monitoru.Prodzaraj malo pod settings za graficku, a mozda i nemas tu mogucnost za vantu.

Kad otvoris display properties zatim setings, advanced pa GeFxxx sa leve strane imas malu strelicu koja otvara dodatni meni gde se izmedju ostalih nalazi i opcija rotate.

Trazio, gledao, nema.

Bice da je fora sto meni pise Vanta a ne GeForceXXX :)

Pozdrav!

p.s. nije panika okrenuti sliku, moze to svaka graficka sa odgovarajucim programom i na svakom monitoru. Poenta je moci to iskoristiti, naravno

Sasa je napisao(la):
Trazio, gledao, nema.

Bice da je fora sto meni pise Vanta a ne GeForceXXX :)

Pozdrav!

p.s. nije panika okrenuti sliku, moze to svaka graficka sa odgovarajucim programom i na svakom monitoru. Poenta je moci to iskoristiti, naravno

I mene je zacudilo da je nisi nasao(mislim opciju od prve), tako da bice ipak da je Vanta=kanta:D

Ja mislim da si ti usamljeni covek na ovom svetu, sa kombinacijom Vanta + TFT :)

Elem, Det. 40.41 i neki GF3+, nemoz' da omasis opciju nVRotate... Valjda znas i sam da pre GF3-ke, toga nema...

Ima i na GeForce2 MX 400, a i na mojoj GeForce2 Ti! I to radi i na najobicnijem monitoru, savrseno!

byMaX je napisao(la):
Ja mislim da si ti usamljeni covek na ovom svetu, sa kombinacijom Vanta + TFT :)

Elem, Det. 40.41 i neki GF3+, nemoz' da omasis opciju nVRotate... Valjda znas i sam da pre GF3-ke, toga nema...

grešiš, čak i GF2MX (ne mx200, mx 400, nego onaj jedini pravi MX :D ) ima tu opciju, pa čak i radi:)

Treba za to reg fajlic. Potrzicu ga pa ako ti treba bacicu ti namail.

Gedza je napisao(la):
Treba za to reg fajlic. Potrzicu ga pa ako ti treba bacicu ti namail.

Daj bilo sta, samo da kuckam u wordu uspravno :)

Pozdrav!

p.s. max: ja znam sta mi treba i sta to zadovoljava, za kancelariju mi od vante nista vise ne treba :)

BeastMaster je napisao(la):
grešiš, čak i GF2MX (ne mx200, mx 400, nego onaj jedini pravi MX :D ) ima tu opciju, pa čak i radi:)

Za rotaciju u nv drajverima, legalno, potreban je minimum gf3... e sada, ako postoji neki reg fajl ili noviji drajveri to omogucavaju, ok... ali kada sam ja imao prilike da vidim, to nije radilo...

poz.

byMaX je napisao(la):
Za rotaciju u nv drajverima, legalno, potreban je minimum gf3... e sada, ako postoji neki reg fajl ili noviji drajveri to omogucavaju, ok... ali kada sam ja imao prilike da vidim, to nije radilo...

poz.
ne, sa drajverima 40.41 nikakav reg fajl ne treba za ovu opciju, reg fajl omogućava overklokovanje i neka specijalna štelovanja AGP-a koja inače nisu dozvoljena.
pozdrav:wave;

Radi sa GF2MX(400).
Bez ikakvog spec reg-a.
Znaci, nije bas trojka neophodna.

Mada, sve to radi prilicno tromo, daleko je sporija grafika nego u normalnom landscape modu.

Treba imati razumevanja, ipak je ovo prva verzija.

Pozdrav!

BeastMaster je napisao(la):
ne, sa drajverima 40.41 nikakav reg fajl ne treba za ovu opciju, reg fajl omogućava overklokovanje i neka specijalna štelovanja AGP-a koja inače nisu dozvoljena.
pozdrav:wave;
zaboravio sam da pomenem da taj reg omogućava i "refresh rate override" opciju

Vrh Dno