Šta je novo?

nvme m.2 adapter tray za lap top

musculus4

Poštovan
Učlanjen(a)
09.03.2017
Poena
55
Da li neko zna gde mogu u Srbiji da kupim ovaj adapter, treba mi za ugradnju ssd nvme od 1tb za lenovo p51 workstation. Da ne porucujem iz kine cekacu je mesec dana. Evo i linka sta mi treba

Takodje ako neko zna posto postoji limit za ovaj lap top od 1tb ssd. Da li to znaci ukupno 1tb ili po slotu 1tb. Pitam ovo jer imam 3 slota a u jednom je vec 256gb nvme?

Hvala

Rešenje
D
Teško da ima neki limit po slotu ili ukupno sem ako lonovo nije nešto skuvao da prodaje neke svoje diskove. Ti limiti su do oprativnog systema ili formata.
Teško da ima neki limit po slotu ili ukupno sem ako lonovo nije nešto skuvao da prodaje neke svoje diskove. Ti limiti su do oprativnog systema ili formata.

Hvala na odgovoru. Nesto sam razmisljao da taj nvme zasrafim bez kucista koje ide i termalne paste "zvake" ispod. Ne verujem da ce se nesto posebno pregrevati, posto nigde ne mogu da nadjem to kuciste za ssd?

Pa ne greju se svi NVMe podjednako. Kod mene se recimo 960 Evo do 70c kada je bio u PCIe x4 modu i bez ikakvog heatsinka a sada u x2 modu hladan ko špricer, jes da je nešto sporiji ali nije vie za OS tako da nema veze.

Cek ti pricas za desktop ? Meni na ovaj NVMe ne bi isao os svakako vec storovanje podataka koji bi trebalo brzo da se ucitavaju kada ih pokrenem. Nadam se da ce raditi bez problema bez paste i kucista. Jer evo pokusavam da nadjem taj ulozak i nemam srece...

Nazad
Vrh Dno