Šta je novo?

NVmax, gamma, CS, windows, taman monitor...

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pa ovako...
Vec 2 godine ratujem sa tamnom slikom koju moj monitor DTK Delta DC-770 17'' daje. E sad...krenuo sam da resavam problem na misice i tako sam uspeo da sredim sliku pomocu NVmaxa tako sto sam stavio gamma na 20% i jos ubacio isti u startup i sve je to sljakalo do danas:) A danas, to ne funkcionise! Nikako! Zasto? Ne znam....pokusao sam x stvari (samo ne reinstall windowsa) i ne znam sta da mu radim....
A sta je sa CSom? Da li ste ikada igrali nocni de_dust? Niste? E pa kod mene spektakularno to morate da vidite:) :)
Kada recimo podesim gamma i udjem u CS, nista se nije promenilo znaci igra je ocajno tamna NEIGRIVA a kada se vrnem u windows tj na desktop gamma setovanja kao da su nestala (a josh uvek je klizac recimo na 20)??? I tek kada ga 'pipnem' onda se sve vrati i slika postane svetlija....boom

Nekoliko tipova:
Mozes da probas reinstalaciju drivera, nvmax-a. (ako jos nisi)
Postoji program detonator destroyer, koji moze totalno da izbrise nvidia drivere, pa mozda posle nove instalacije proradi...

kao sto je ufretin rekao, moras detonatore skroz ubiti, jer kad ih deinstaliras, oni ipak ostaju :)

ma sve sam probao....glupi xp..

kUdtiHaEX je napisao(la):
ma sve sam probao....glupi xp..
Ma imas milion programa za podesavanje gamme, stavi neki drugi nvidia tweak program, ili ako imas instaliran photoshop, pokreni "adobe gamma" iz ctrl panela i tamo moze fino da se namesta. Snadji se nekako, sto si se zakacio toliko za nvmax!? Inace mozes i kod nvidia driver settings-a da namestis gammu i da ubacis u startup!

Ma resio sam :) reinstalirao sam opet drajvere (2gi put) i nekako se setio da treba da proradi....

Vrh Dno