Šta je novo?

Nvidijashi pomoc !!!

Marsovac

Mlađi referent
VIP član
Učlanjen(a)
16.11.2001
Poena
630
Treba mi pomoc i savet vas koji imate nvidija graficke kartice... malko starije...
Elem, na caletovom kompu je neka nvidia Vanta sa 8Mb Ram-a... neko staro djubre, a nedavno je uzeo i polovan IBM 17" monitor (oh, no :(), e sad stvar je u tome da se javljaju "duhovi", ali nije do monitora jer sam isti nakacio na moj komp. sa Matrox-om G400 i duhova nema. ?!?
Znaci definitivno je Vanta problem.
E, sad pitam ja vas koje drivere da stavim gore (inace OS je Milenijum,a trenutno su gore driveri koji idu uz ME) da bih malko ispeglao sliku... koliko se to vec da uraditi i ako se uopste da uraditi...
Il` da menjam odmah graficku?

thanx na pomoci unapred :wave;

Lepo skines nove detonatore, pa probas, trebalo bi da bude u redu, ako nije, onda je to karta.
Pozdrav
boom FX ctp;

Re: Re: Nvidijashi pomoc !!!

smrK je napisao(la):
ja bih ti savetovao da vratis taj G400 nazad u masinu :D...
Covek je lepo napisao da je G400 u njegovoj masini, dok je Vanta u drugoj masini...
boom FX ctp;

Re: Re: Nvidijashi pomoc !!!

TazDeVil je napisao(la):
Lepo skines nove detonatore, pa probas, trebalo bi da bude u redu, ako nije, onda je to karta.
Pozdrav
boom FX ctp;

probo... e do k***... slika je ista... znaci da shutnem tu Vantu u djubre a?

poz.

p.s. imas li jos saveta?

Re: Re: Re: Nvidijashi pomoc !!!

Marsovac je napisao(la):
probo... e do k***... slika je ista... znaci da shutnem tu Vantu u djubre a?

poz.

p.s. imas li jos saveta?
Nemoj jos da sutnes, mozda neko zna nesto (ja nisam imao tu kartu). A koja je masina??? :confused:

Makina je Cel@466 na Abit-ovoj BX ploci, sa 128 MB SDRAM-a + neka 2 sitnija diska. Na njoj cale uglavnom programira (COBOL) medjutim sad kad je uzeo 17" monitor ja sam posumnjao da je mozda on krivac sto je losa slika.

Nazad
Vrh Dno