Šta je novo?

nVidija u Srbiji?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Pozdrav,

Da li postoji nesto slicno "lokalnoj kancelariji nVidije" u Srbiji, ili bilo ko je ovlascen za njihovo zastupanje ovde kod nas?
Verovatno da ne, ali bilo bi lepo da je da :)
...
i da, proradi forum konacno ,)

MSI Balkan d.o.o.
Tel: +381-11-260-0798
Fax: +381-11-260-1379
Add: GTC Square S1 Milutina Milankovica 11a 11070 Belgrade, Serbia
Website:http://rs.msi.com/

Poslednja izmena:
Ne vidim poentu da Nvidija ima svoje zastupništvo kada nema niti jednu svoju mušteriju ovde. Njihove mušterije niju krajnji korisnici već kompanije kao što su Asus, MSI, Gigabyte, itd...

pa ne vidim ni ja, al pitam... sve je moguce...

@I965

ovo ti je MSI? mislis da oni imaju neku bolju vezu sa nvidijom?

Au, al ja ne čitam pitanja, moja greška, ne znam šta mi bi da pomešam nvidia i msi. Izvinjavam se.

Nekada je marketinške i logističke poslove za nVidiu za ovaj region obavljala rumunska marketinška agencija Spinpoint i jedan bugarin koji je obilazio partnerske firme. Kasnije su zaposlili i neke naše ljude zarad bolje komunikacije ali, kao što je M_M rekao, to su sve poslovi namenjeni partnerskim firmama.

Ali stace ti takva cvrsta veza sa Nvidiom? Ako imas neku preporuku za biznis, kontaktiraj ih direktno. Ne razgovaraju oni (na zalost) sa obicnim smrtnicima kao sto smo mi. I onako ce te uputiti na sajt proizvodjaca ili zastupnika...

Treba nesto da mi posalju, pa sam mislio da je bolje da neko njihov to donese, al kako stoje stvari, uputili su me na PNY oni su ion ako glavni njihovi proizvodjaci, PNY je skoro isto sto i nVidia... hvala svima :)

Nazad
Vrh Dno