Šta je novo?

NVidia VIVO, mrtav TV-out?

srkiller

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
995
Kartica ima 9-pinski NVidia VIVO prikljucak na kartici (7800GT).
Problem nastao nakon bockanja cinca "na zivo" u TV.
Od tada NVidia drajveri nece da prepoznaju prikljucen TV.

VIdeo-In radi sasvim OK.

Poslednja izmena:
Da li je moguće da se zbog toga nešto zeznulo!?:zgran:
Meni to zvuči skroz bezveze (-glupo napravljeno ako je zbog toga-). Ja sam to bockanje radio sto puta na živo na Msi Ti4200,kao i na ATI 9550 i nikad im nije smetalo. :guitar:

Da, da, na zalost upravo bockanje na zivo moze biti uzrok kvara tv-outa. Ati je imuniji na to ali i kod njega se desava.

Probaj da : ugasis masinu -> izvadis oba kabla (i za tv i za monitor) -> vratis kabl od tv outa -> upalis masinu i pustis da butuje u win SAMO sa tv out kablom -> ugasis masinu -> zakacis monitor -> upalis masinu.
Znam da zvuci extra blesavo ali meni je probudilo nekoliko tvouta na nvidijama koji nisu hteli drugacije da prorade.

shpajz je napisao(la):
Probaj da : ugasis masinu -> izvadis oba kabla (i za tv i za monitor) -> vratis kabl od tv outa -> upalis masinu i pustis da butuje u win SAMO sa tv out kablom -> ugasis masinu -> zakacis monitor -> upalis masinu.
Znam da zvuci extra blesavo ali meni je probudilo nekoliko tvouta na nvidijama koji nisu hteli drugacije da prorade.

Zvuci nelogicno, ali proradio je na taj nacin. :banana:
Bravo majstore!

np, znam koliko sam ja pocupao kose kad se meni to prvi put desilo, sto da se jos ko muci 😉

I jel proradilo? Ako nije probaj rucno da upalis TV u driverima (Tools > Force TV Detection)...

Sad tek videh... proradilo je.... u pravu ste, zaista shashavo......

Nazad
Vrh Dno