Šta je novo?

Nvidia u problemima! ( nije šala, nije vic )

magick

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
770
COLCHESTER, Conn., April 2 /PRNewswire/ -- SCOTT + SCOTT, LLC (http://www.scott-scott.com; e-mail: [email protected]), a Connecticut-based law firm with offices outside of Philadelphia commenced a class action lawsuit in the United States District Court for the Northern District of California on behalf of purchasers of NVIDIA Corp. (``NVIDIA'' or the ``Company'') (Nasdaq: NVDA - news) between Feb. 15, 2000 and Feb. 14, 2002, inclusive (the ``Class Period''). The complaint is listed as Civil Action Number C-02-1425-PJH.

The complaint charges NVIDIA and certain of its officers and directors with violations of the Securities Exchange Act of 1934. The complaint alleges that NVIDIA violated Generally Accepted Accounting Principles and SEC rules by engaging in an illegal accounting scheme that dramatically overstated revenues and assets. The defendants misrepresented NVIDIA's true prospects in order to conceal NVIDIA's wrongful acts until the defendants were able to sell at least million worth of their own NVIDIA stock. On Feb. 14, 2002, the Company partially admitted that its past accounting for its prior results may be inaccurate. This news caused the company's shares to plummet the following day. A copy of the complaint filed in this action is available from the Court or can be obtained by contacting Scott + Scott, LLC.

If you bought the securities of NVIDIA between Feb. 15, 2000 and Feb. 14, 2002 and you wish to serve as lead plaintiff, you are required to move to do so with the Court no later than April 20, 2002. If you would like to discuss this action or have any questions concerning this notice or your rights or interests, please contact Scott + Scott lawyers, Neil Rothstein ([email protected]), David R. Scott ([email protected]) or James E. Miller ([email protected]) by e-mail or by phone at 800/404-7770. Any member of the purported class may move the Court to serve as lead plaintiff through counsel of their choice, or may choose to do nothing and remain an absent class member.

Scott + Scott, LLC is a Connecticut based law firm engaged in the representation of funds, foundations, endowments, institutions, pension funds, individuals and other entities throughout the world in securities, antitrust and other complex class and non-class action litigation. The firm is committed to client satisfaction and communication. The firm's attorneys litigate in both state and federal courts throughout the nation. The firm has been appointed ``lead counsel'' on cases nationwide.
Ovo je citat sa njihovog sajta.

Kada je od tebe, mora da je sala, vic, buva... ajde sada svi da pevamo...!

nVidia u problemima... to je kao da si rekao da sam ja oslabio...;)

Cudi me da do sada nisi postovao da je AMD u problemima...;)

Vi niste normalni maaajke mi. Ma nisam ja ništa izmislio, samo sam hteo sa vama da podelim ovu zanimljivu informaciju. Uopšte nisam zlurad kao neki, niti sam to postovao iz bilo kakvih niskih pobuda. Stalno pokušavate da mi imputirate nešto što nisam rekao i da od mene napravite nešto što nisam, verovatno prema sopstvenom liku.

magick je napisao(la):
Stalno pokušavate da mi imputirate nešto što nisam rekao i da od mene napravite nešto što nisam, verovatno prema sopstvenom liku.

A kritiku bas ljudski prihvatas :p

MAD_MUzzY je napisao(la):
:D ... ma ima BX-a ... najjac,najbrzi itd. ...
:p ... da znas da jeste, i ja ga imam :D

RamOne je napisao(la):
:p ... da znas da jeste, i ja ga imam :D

BX je zakon! Kakva bre via ili ovi novi inteli :)

A mozda je nfo stvarno tacan... mada, i da jeste, ja u njemu ne vidim nista sto kaze "nvidia je u konkretnim problemima"...
Cak sam isao i na link...

:D

byMaX je napisao(la):
A mozda je nfo stvarno tacan... mada, i da jeste, ja u njemu ne vidim nista sto kaze "nvidia je u konkretnim problemima"...
Cak sam isao i na link...

:D
Pa naravno da je tačan, šta ste mislili, da je drugo-aprilska šala? Što se naslova tiče nisam znao kako drugačije da ga oslovim pa reko ajde ovako. Moglo je i "Nvidia pod optužbom" ili tako nešto, al' s obzirom na eventualne posledice mislio sam da je ovo mnogo prikladnije.

U globalnoj ekonomiji, postoje odrecena jevrejsko-kapitalisticki-globalisticki-monopolisticka pravila kojih se nVidia pridrzava najbolje od svih proizvodjaca hardware za siroke narodne mase, ja kao covek koji ucim ekonomiju kazem da nVidia ni u teoriji ne moze da bude u finansijskim problemima u ovom trenutku...

Bane® je napisao(la):
U globalnoj ekonomiji, postoje odrecena jevrejsko-kapitalisticki-globalisticki-monopolisticka pravila kojih se nVidia pridrzava najbolje od svih proizvodjaca hardware za siroke narodne mase, ja kao covek koji ucim ekonomiju kazem da nVidia ni u teoriji ne moze da bude u finansijskim problemima u ovom trenutku...
E kada Bane® kaže, sad' mi je lakše. :D

P.S. Nije ovde u pitanju ekonomija, bar ne šuštinski, već pravo.

magick je napisao(la):

hehe, nisam ni citao, nego odmah pozurio da vam kazem da ne moz da bude u ekonomskim(nocanim) problimima :)...

Ma nishta od toga, nVidia garant ima armiju advokata koji cce da razvlache chitav sluchaj jedno 5-6. godina.

Buca

Ma jok, nv ce kupiti malu latinoamericku drzavu, prilagoditi ustav svojem poslovniku i voditi sve operacije odatle :)

Geek_master je napisao(la):
BX je zakon! Kakva bre via ili ovi novi inteli :)

Ovo je nesto k'o zarazna bolest. :D

magick je napisao(la):

Ne verujem da je to nesto strasno. Pa, i Microsoft je imao 100x vise tuzbi, pa se jos koprca. :D

Znači propade i NVidia, pa šta ću sada da uzmem kao sledeću grafičku kartu!? E hvata me panika...pomagajte :D Šta? Matrox!? Idem da se zaposlim na nekoj naftnoj platformi taman ću valjda da skupim kintu :)

silverglider je napisao(la):
Ma jok, nv ce kupiti malu latinoamericku drzavu, prilagoditi ustav svojem poslovniku i voditi sve operacije odatle :)
:D sad sam se setio one scene iz onog Arnoldovog filma o kloniranju, kad u pozadini sa tv-a ide vest da Microsoft kupuje jednu drzavu ctp;

Ma daaajte ljudi, mnogo ste neozbiljni. :D

magick je napisao(la):
Ma daaajte ljudi, mnogo ste neozbiljni. :D

Pazi kad nam covek sa takvim signatureom kaze da smo MI neozbiljni ?!? :)

RamOne je napisao(la):
:D sad sam se setio one scene iz onog Arnoldovog filma o kloniranju, kad u pozadini sa tv-a ide vest da Microsoft kupuje jednu drzavu ctp;

E da, pocepao sam se od smeha kada sam cuo, polako pasce Microsoft na niske grane - nista ne traje vecno, bas kao i ta Amerika...

Nazad
Vrh Dno