Iskljucio CEC na svim nivoima i opet se desava. Disney+ krenuo da gledam film i samo restart iz cista mira.Nisam imao ništa slično ali dve stvari mi padaju na pamet. Firmware i CEC. Isključi CEC i vidi par dana kako se ponaša.
Od kada sam se vratio na 8.2.3 sve radi perfektno, a znam da mnogi imaju problem na poslednjem FW.
meni se desilo pre jedno 5-6 dana da se 2-3 puta resetovao shield pro 2019. Upalim ga on nesto skroz sporo radi i samo odjednom se resetuje. Ali posle tog dana nije vise. Meni nekad pocne da secka film kao da je u 10fps, ali ako premotam 10 sekundi unazad sve normalno radi, to mislim da je mozda do netaImam cudan problem u zadnje vreme sa Shieldom pro 2019 pa reko da pitam jel neko imao slicnih problema.
Imam dosta streaming aplikacija sto preko VPN sto direktno na mrezi.(u potpisu sta sve imam)
Desava mi se da u sred gledanja samo crkne aplikacija (izadje na home) pa moram da udjem da nastavim da gledam.
Po nekad se cak i Shield restartuje pri pokretanju ili gledanju neke aplikacije.
To sto zastuca kod DV po nekad sam navikao ali ovo je vec nepodnosljivo.
Na granici sam da uradim faktory reset, ali mi mrsko da sve instaliram ispocetka pa reko prvo da pitam jel neko ima neku ideju.
Jel moguce da je ovaj poslednji FW toliko smece jer na starom Shieldu 2017 koji sam vratio na 8.1 nemam tih problema?
Jesam, otkacio sve i nece. Stari daljinac vrati na keca, a i gomilu drugih daljinaca ukljucujuci i EON.Jesi probao da diskonektuješ sve BT uređaje pa onda upariš novi? Koliko čitam vidim da bi trebalo da radi.
Stiskam i nista.Jesi probao da diskonektuješ sve BT uređaje pa onda upariš novi? Koliko čitam vidim da bi trebalo da radi.
Probaj ovo:
Go to the Home screen (don't go to Bluetooth connections!)
2 - Push and Hold Back and Circle. The remote LED lights will blink. Once they do let go
3 - Push and hold select (the big circle button (the button in the middle of the Dpad at the top of the remote)
When I did this I got a message on my home screen saying new controller detected
Au brate to mi nije palo na pamet, i ako jeste kruzic/tacka desno od back buttona.Da malo je konfuzno. Ovaj prvi circle je desno od back button. A drugi je select na dpad-u koliko sam ja shvatio.
Ja sam naručio preko Amazona.de, ispalo me slično kao da sam uzeo sa KPa.Ako ima neko nekog pouzdanog prodavca za Shield Pro neka mi se javi u DM.
Ja sinoc uradim to sve sa tog sajta i kad je uradio reboot crna slika.Debloat odradio skoro i mogu reći da je Shield sada lakši i odziv brži. Samo treba paziti šta vam treba od servisa. Ali uvek može reinstall. Vrlo lako se odradi koga zanima😉