tako izgleda 😀😀Sumnjaš u čari višestruko nagrađivane Eon platforme i Eon boxa? 😁😁
Sportske kanale retko gledam. Nova s i n1 kod mene idu bez ikakvih problema.Kod očnog i ušnog onda.
Out of sync audio je najčešći i najočigledniji na SK kanalima kad ide tenis.
Pustao sam filmove direktno sa tv-a i nije pustao true hd i dts MA sa NAS. Tv je povezan inace sa yamaha pojacalom.
Bas je to moj user case. Sony, Yamaha AV i Shield povezan na AV. Film je na NASu. Radi bas to sto zelis zbog cega sam i ja uzeo.Preko čega si konkretno puštao filmove? Ne puštanje tih formata je glavni razlog zašto bih uzeo shield. Imam Denon risiver, sve što puštam ide sa plexa na tv-u ali ništa ne može u loseless audio formatu, a želeo bih. Jel ti i dalje sve to šljaka bez problema? Ostalo me ne zanima, YT gledam preko tv-a, kao i HBOgo. Netflix sam zakinuo, a čekam ekipu za Disney+.
Mislim na filmove preko 100+ GB sa loseless audio formatima, ne želim seckanje i želim da na risiveru piše TrueHD i Atmos
Pročitao sam celu temu, deluje mi da i dalje nema ni približnog koncenzusa.,..
Postoji sa hdmi switch ja mislim. Ovo je dobra stvarčica.Ne znam, pa da pitam:
jel rutiranje HDMI obavezno ide Shield - TV - risiver? Tu razumem zašto TV mora da ima eARC, da bi ispravno razvojio i prosledio audio deo onako kako je u strimu.
Jel postoji mogućnost Shield - risiver - TV? Koji standard, u tom slučaju, treba da zadovolji risiver da bi ispravno prosledio video?
Pa moze, meni na Denonu pise DTS HD, a umesto True 7.1 pise Dolby Atmos, kako na Coreelec tako i na Nvidiji. AVR ti mora biti povezan sa Shieldom preko HDMI kabla normalno, Optickim kablom neces dobiti Atmos i DTS HD, on gura do obicnog Dts-a, tj 5.1, mada je i tako extra zvuk, jer imam u drugoj sobi stariju Yamahu koja nema Hdmi izlaze vec samo optiku i zvuk je odlican tako da neke razlike velike i nema. Samo obrati paznju na audio podesavanja.Preko čega si konkretno puštao filmove? Ne puštanje tih formata je glavni razlog zašto bih uzeo shield. Imam Denon risiver, sve što puštam ide sa plexa na tv-u ali ništa ne može u loseless audio formatu, a želeo bih. Jel ti i dalje sve to šljaka bez problema? Ostalo me ne zanima, YT gledam preko tv-a, kao i HBOgo. Netflix sam zakinuo, a čekam ekipu za Disney+.
Mislim na filmove preko 100+ GB sa loseless audio formatima, ne želim seckanje i želim da na risiveru piše TrueHD i Atmos
Pročitao sam celu temu, deluje mi da i dalje nema ni približnog koncenzusa.,..
Sada sa onom nightly verzijom radi za sada extra, Exit u sekundi zatvara, nema zastajkivanja, bespotrebnih pauza. Moguce i onaj Green addon da je pravio problema sa onimn ciscenjem memorijeShield tv pro 2019? Meni Kodi 19.3 radi perfektno. Na kom si fw?