Šta je novo?

Nvidia or not??

Xantor

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.10.2008
Poena
154
Verovatno ste trkeljali ovu temu više puta ali nemam vremena da lutam po forumu tražeći prave odgovore.
Dakle koristio sam zadnji put Nvidi-u još od MSI 8800GTS (320MB/320bit), radila kako radila, za to vreme fenomenalno ali se od nje na ovamo okrećem se Ati-u. Vreme je da se apetiti zadovolje novom kartom.
Odvojio bih jedno 22k-23k za novu, pa me zanima da li i koju da kartu da jurim? Orjentaciono dvoumim se između GTX660 i R9 270X.

Pošto sam bio u sličnoj nedoumici, moja preporuka ide za R9 270x Dual-X. Opasna grafička karta za svoju cenu. Još nedelju dana je na akciji. I prilično je ispod zacrtanog budžeta. :)

kad vec dajes toliki novac onda vidi neku gtx760 ili r9 270x

Ja imam gtx660 i imam samo reci hvale za nju, sve igre rade u fullu, negde se desi da stekne po malo *** fali joj malo snage i sira magistrala koju ima 760 ali novi driveri su onemogucili neki normalan stabilan oc, jos sam morao da downclockujem posto je oc verzija da bi bila stabilna u zahtevnijim igrama tipa metro ll... tako da ili 760 ili 270x :)

kad bi mogao da za taj novac nadjes hd 7950 bilo bi super.
moj glas ide za r9 270x dual-x koja je na akciji za 16.999 din u e*mi.

Ubedili ste me, R9 270X Vapor-X, bez dileme

Posedovao AMD, sada Nvidia.

Odlicno iskustvo za oboje, kao sto gore drugar rece, imam i ja gtx660 DC2T verziju , hladna i kida, prezadovoljan!

Licno po meni, ishao bih na gtx 760

Nazad
Vrh Dno