Šta je novo?

NVIDIA Inspector

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
Nesto kao nHancer.

http://download.orbmu2k.de/files/nvidiaInspector.zip

wzmql9skfk.png

eeatokqupy.jpg

Može li se Inspector-om prevazići 1,087V wall kod GTX460 kartica?

zanimljivo
ali to nije oficijalno od nvidie kako sam pomislio po nazivu teme :(
imam gadget za gpu monitoring od orbua i za sad je extra radio
samo jos malo da popravi ovo i bice super.

edit
1.087v max trenutno

Ima li neko iskustva sa ovim malim programcicem, i malo bolje objasnjenje kako funkcionise i da li donosi dobit u FPS???

Ok sto se tice FPS-a, ali sami dozivljaj 3d prikaza gledao sam nekakva upustva na internetu, pa mi nije sve bas najjasnije.Pa rekoh da pitam nekog sa vecim iskustvom???

Poslednja izmena:
Mozes da overklokujes graficku, tako da... eto dobiti u FPS-u...

ZA oc koristim MSi afterburner, nego sam gledao da sami program ima neka specijalna setovanja u 3d podesavanju maltene za sve igrice. E sada da li neko ima iskustva sa tim i da li je uopste primetio neku razliku u samom kvalitetu slika, efekata ili kako vec u nekoj igricei???

to sto si video na internetu su razna uputstva za low level driver settings, da forsiras igru da se u njoj koristi recimo ambient occlusion van specifikacije drivera... ovo su uglavnom specificne stvari za specificne igre i nekada rade super nekada ne, opet ti kazem ako nisi voljan da se upustas u ta uputstva detaljno i da za svaki naslov tweakijes settings onda nema sta da trazis sa ovim programom :)

Inspector je zgodan za SLI korisnike, kada u drajveru trenutno nema SLI profila, moze da se tweakuje iz samog inspectora da SLI nekako proradi, dok ne izadje zvanican SLI profil za tu igru.

Vrh Dno