Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
zanimljivo
ali to nije oficijalno od nvidie kako sam pomislio po nazivu teme
imam gadget za gpu monitoring od orbua i za sad je extra radio
samo jos malo da popravi ovo i bice super.
Ok sto se tice FPS-a, ali sami dozivljaj 3d prikaza gledao sam nekakva upustva na internetu, pa mi nije sve bas najjasnije.Pa rekoh da pitam nekog sa vecim iskustvom???
ZA oc koristim MSi afterburner, nego sam gledao da sami program ima neka specijalna setovanja u 3d podesavanju maltene za sve igrice. E sada da li neko ima iskustva sa tim i da li je uopste primetio neku razliku u samom kvalitetu slika, efekata ili kako vec u nekoj igricei???
to sto si video na internetu su razna uputstva za low level driver settings, da forsiras igru da se u njoj koristi recimo ambient occlusion van specifikacije drivera... ovo su uglavnom specificne stvari za specificne igre i nekada rade super nekada ne, opet ti kazem ako nisi voljan da se upustas u ta uputstva detaljno i da za svaki naslov tweakijes settings onda nema sta da trazis sa ovim programom
Inspector je zgodan za SLI korisnike, kada u drajveru trenutno nema SLI profila, moze da se tweakuje iz samog inspectora da SLI nekako proradi, dok ne izadje zvanican SLI profil za tu igru.