Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
e ljudi samo me zanima jedna stvar: imam biostar plocu NF560-A2G i amd athlon 7750
koja kartica bi bolje pasovala na ovu kombinaciju? znaci samo kompatibilnost me zanima zbog chipseta i tako tih kompjuterskih stvari
pa znas ne bih odma sada uzimao posto nisam pri parama samo me je zanimalo koja bi bolje pasovala. a kada dodje i taj dan izdvojicu od150-200 evra + ovaj moj 7600 GT
sta se ovde desava a
sad je tu bio odgovor od nekog lika cini mi se da se zove pea ili peja ili pejo iz nisa i odjednom je nestao
hehe sad smo u isto vreme pisali poruku. e superiska ako nema veze posto sam hteo da probam prvi put radeonka a neki drugar mi je rekao kao da ne uzimam radeonka bice ******
Izvinjavam se, moja greska, bio je moj post, a sto se tice grafe, kada budes odlucio da kupujes, onda cemo da pricamo. Nema to danas neke veze, ATi ili nVidia, svodi se na to ko sta vise voli.