Šta je novo?

Nvidia ili Ati

• Začetnik teme Začetnik teme ubica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U

ubica

Guest
Zanimame koja je najbolja trenutno karta na trzistu. Neka ati-eva x850... ili mozda 6800ultra... :-devil-:

Radeon X850XT (PE) !!!!

Veciti derbi se nastavlja :lupko:
Postoje milion postova na ovom sajtu vezano za to.
Search bi ti dosta pomogao. :type:

Nema najbolje... nijanse su u pitanju. Koju god da uzmes (ako kupujes) bices zadovoljan. E to sad sto neko voli vise ATI od NVIDIA ili obrnuto stvar je licnog ukusa i opredeljenja iz ko zna kojih razloga.
Konkurencija je jaka tako da ako je danas nesto najjace vec za nedelju ili mesec dana moze da bude slabije... Opasne su to vode, drzi se ti cvrsto za tvoj dzep 😉

ubica je napisao(la):
Zanimame koja je najbolja trenutno karta na trzistu. Neka ati-eva x850... ili mozda 6800ultra... :-devil-:

Zanima te cisto informativno ili planiras kupovati?

ATI: X850XT PE
NVIDIA: 6800 Ultra Extreme

ubica je napisao(la):
Zanima me koja je najbolja trenutno karta na trzistu. Neka ati-eva x850... ili mozda 6800ultra... :-devil-:
Na cijem trzistu 🙂 NASEM!

@ubica: Nisam siguran da ti treba tako nesto kad postavljas takva pitanja... NHF...

Pitanje sam postavio zbog opklade sa drugom. Kladio sam se da ce vecina reci da je nas, naj, naj bolja x850xt. A sto se tice kupovine, da nameravam da uzmem jednu od njih. Trenutno sam najblizi kupovini 6800ultra tj dobijanju posto treba da mi stigne iz SAD. Pozz i hvala na odgovorima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno