5650 definitivno, za nijansu, ali za nijansu, msm da je najbolja kombinacija dell neki sa i5 i 5650, vrhunski notebook, ispod 600€ je msm.....
5650 definitivno, za nijansu, ali za nijansu, msm da je najbolja kombinacija dell neki sa i5 i 5650, vrhunski notebook, ispod 600€ je msm.....
naravno da treba odličan procesor, ali ja sam za bolju grafiku, nego za bolji procesor, ja sam imao na mom predhodnom, a i na sadašnjem notebook-u amd procesor, i shvatio sam da je mng bolje grafička bolja nego procesor, grafička pre zastari nego procesor, msm pre neće moći nešto da izvuče.... tako da je bolje što bolja grafa..... primer: imam druga koji ima extra konfu (desktop), ali grafičku ima 7600 msm, i ne može ništa da igra, dok ne zameni grafu...... a taj procesor tera već skoro dve godine......
Kolko se secam ati ima zamenu za optimus, ili doticna ne funkcionise bas uvek?
Meni withcer 2 radio sa jedno 5 fps na medium sa hd3000
Ati je ima zamenu u vidu Puma platforme, koja je podrazumevala AMD procesor i hd3200/4200 grafiku...
Dok ATI powerplay sasvim lepo spusta potrosnju graficke karte, koja je inace niza od nVidija pandana
U svakom slucaju FERMI je promasaj u mobilnom segmentu![]()
Pa ako se ne varam, Lenovo je najveci igrac u tom moru koje pominjes![]()
5730 je ista kao i 5650 samo radi na 200MHz vecoj brzini, samim tim je i brza...
Jedino ti ostaje da odes i da se sam uveris u kvalitet izrade, posto kao sto je neko
pomenuo na prethodnoj strani DELL sa obicnom i5 ima bolju izradu od SB i5 modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari