Šta je novo?

NVidia GF4MX440 ili ATi Radeon 9100 ???

fixer

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2000
Poena
609
Dakle koju od ove dve konkretne kartice da uzmem. Nemojte ono: uzmi ati 9700 ili 9800 ili ti 4800 jer za to nema love. Jedva za ovo imam. Limitirani fondovi. Moze neka druga ali ako manje kosta. Kartice isto kostaju pa mi recite sta mislite.

ASUS V9180Magic/T 64MB DDR GF4 MX440 AGP8x 72.5
Club-3D ATI RADEON 9100 64MB DDR CRT-TV-DVI 73.0

Sorry ako je bilo nesto slicno ali me bas interesuje sta mislite o izboru izmedju ove dve konkretne kartice

P.S. Cuo sam da ima nekih problema sa nekim igrama kod Atija. Ima li istine u tome?

Club-3D ATI RADEON 9100 64MB DDR CRT-TV-DVI 73.0

jednostavno u ovome trenutku ati je bolja kupovina jer se jos uvek ne zna sa sigurnoscu kakve su i koliko su "fx 5200 ultra"

9100 u svakom slucaju...

Mislim da je generalno ATI bolji, lepsi 2d, video i TV - da ne govorimo koliko je bolji; a 3d je lepsi od GF, sto se fps tice.. i tu je ATI malkice jaci. Sve u svemu bolja kupovina u ovom trenutku.

bio taj club3d niskoprofilni (a jeste) ili ne opet je bolja kupovina od tog gf4mx440

Da, jos jedan glas za 9100, po mogucstvu visokoprofilni :)

Eto, jedna velika srecna i slozna porodica - benchmark hardware comunity :D

Obe sam imao u mojoj masini. Sada imam ati 9000 ali jos uvek zalim za 9100.

Jos jedan glas za ATi

Hvala svima, to sam i mislio ali sam hteo ipak da pitam :)

fixer je napisao(la):
Hvala svima, to sam i mislio ali sam hteo ipak da pitam :)
Pazi kad sam i ja za ATI :)
Mislim volim ja NVidi-u, to je kao Voodoo nekad, ali kad je neko bolji, bolji je i to mora da se prizna... :)
Uzmi "visokoprofilnu" nesto je skuplja ali i brza, bolje se OC. Ako imas dobru osnovu (brz CPU) mozda i 10000 (OC) u 3DMark2001 sto MX440 moze samo da sanja... :)

Nazad
Vrh Dno