Šta je novo?

NVidia GF4 MX 460 128MB DDR ili Microstar GF 4 MX 440 64 MB

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Interesuje me sta je bolje na ovu plochu a i uopshte koja je bolja kartica uzevshi u obzir da je priblizno ista cena: NVidia GF4 MX 460 128MB DDR ili Microstar GF 4 MX 440 64 MB DDR??
Plocha je ASUS p4b 533-e p4 S438 Intel845e DDR DOlby5.1 ...

ta prva je verovatno eagle cim ne pise nista konkretno tako da je moja savet ova druga

U slucaju eagle-a nije bolji. Ni ovi sto prodaju ne znaju sta prodaju. Taj eagle je mnogo los, veruj mi. Uzmi taj MSI i miran si...

Nisam obe kartice probao, testirao sam samo Eagle i sasvim je korektno i brzo radila. Za te pare odlicna kupovina.
MX 460 je uvek bolji od MX 440, ostalo je samo sminka !
Ako ni u cemu drugom onda je bar brzi !

Verujem da MSI ima bolju stampu, mozda i nesto bolju memoriju, sigurno bolju propratnu podrsku i te stvari....

Pa ti resi sta ti vise znaci za iste pare...

Pozdrav,

Ako je ova prva eagle u sta neverujem onda cena nije ni priblizno ista, jedino ako je MSI spustio cenu do bola, zato napisi cene koje si dobio pa da vidimo mozda dodje u obzir nesto drugo...

Pa zar da polemisemo na temo MSI ili Eagle, pobogu. Ne uzimaj to smece , to ti je moj savet. Mislim desi se da izbace nesto koliko-toliko ljudski odradjeno ali ne treba da se igars sa svojim parama.

Hajde molim te sta pricas, ispade da ja sad coveku preporucujem smece ? :D Firme Eagle i MSI se naravno ne mogu porediti...

Ali, ma sta da ti objasnjavam navikao si na visoku klasu kartica i sve ostalo je smece....

Pa ti cak imas i pepeljaru od zlata....

Pozdrav,cheers

koma je napisao(la):
Pa ti cak imas i pepeljaru od zlata....

Pozdrav,cheers

:D
Nisam ja nista to protiv tebe, nista licno. Ipak posto covek nije pomenuo faktor cene onda nema razmisljanja. to sto je kod eagle-a mx460 je brat bratu kod ostalih mx440 veruj mi...

pozdrav:wave;

Evo ovako ne znam zasto se covek dvoumi izmedju ove dve karte al ajde, u svakom slucaju je MSI bolja karta ako nista drugo moze da mu se podigne clock core-a i memorije i eto ti MX460, sto se tice cena kao sto Zile rece ove dve karte nisu ni pribliznih cena a kamoli istih...Koliko mi se cini MSI je oko 90 E (lupam) tako moze da uzme u razmatranje kupovinu neke polovne Geforce 3 ti200 ili tako nesto.

pogledaj usput ako nađeš i gainward-ove modele mx-eva, čini mi se da im je cena malko pala, ako ne onda MSI.

128 MB

Sta uopste radi 128 Mb memorije na GF4 MX kartici.
Pa, i tih 64 Mb im je previse, OK, dovoljno.
Chisto lozenje.
Ko' zna, zna. Ko ne zna - 2. :D:D

Re: 128 MB

notax je napisao(la):
Sta uopste radi 128 Mb memorije na GF4 MX kartici.
Pa, i tih 64 Mb im je previse, OK, dovoljno.
Chisto lozenje.
Ko' zna, zna. Ko ne zna - 2. :D:D

Znas i sam da tih 128 Mb sluzi da privuku decu i neiskusne kao i onih 64 na MX400 tako da je njihova svrha samo dizanje cene zato na to netreba gledati kao prednost, ako nadjes neki brand za manje para uzmi ga ali u svakom slucaju bitna je cena ...

Onda reseno, uzmi taj MSI kad vecina kaze... :D

btw taj eagle sa 128 MB mx460 je SE znaci slabija varijanta... ona moja prica je bila za mx460 64 MB ddr bez SE

Ako je lova presudan faktor mozda Eagle mx460 sa 64 Mb ddr, ali BEZ SE oznake, bilo bi solidno resenje (oko 70 EUR)... a ako nije cujes sta ekipa kaze :D

Pozdrav,

Vrh Dno