Šta je novo?

Nvidia GeForce RTX 5000 - Blackwell

Istina ako uzimam 5070 po punoj ceni ovako cu moju 4070 prodati,doplatiti za 5070 i to je to.
Doplatićeš za šta? Pogledaj ovo, 4070 Super i 5070 su praktično iste, 4070 bi bila možda 5% sporija:

Ako misliš da je jednocifreni procenat dobitka vredan doplate...
Ako ćeš već da menjaš uzmi 9070XT/5070Ti/4080...
Treba da izađu Super varijante 5000 serije, vozi tu 4070 i skupljaj pare za 5080 Super...

Zbog toga sam ostao na 3080, morao bih da doplatim 300+ evra samo da uzmem kartu slične snage (4070), o nečem jačem da ne govorimo...

Poslednja izmena:
nije tema šta uzeti/kupiti
za napajanja i kablove postoji posebna tema

vratimo se na temu: GeForce RTX 5000

pa i prica se o GeForce RTX 5070

pa i prica se o GeForce RTX 5070
I to bas o performansama u odnosu na 4070 nadovezano na pitanje koje je postavio @milan95 Ne znam o cemu da se prica ako ovo nije u skladu sa temom, a to sto se jos po nesto pomene usko vezano za diskusiju to je skroz noramlno.

@momsab
Lepo je sto skreces paznju postiujem to, sam ovaj put i veoma veoma cesto je bez razloga.
@milan95 je napisao da ne zna da li moze sa napajanjem koje ima da poveze 5070. Covek ocigledno nije znao da se uz kartu dobija kabal, i sad kako da mu se odgovori a da se ne pomene jebeni kabal :ROFLMAO: Nije to diskusia o samom kablu a i da jestetaj kablic se dobija uz graficku kartu i normalno je da bude deo ovih diskusija, kao i oni holederei za graficku, ili ce mo i tome u zasebnu temu, i tako se o bolo cemu slabo diskutuje pa daj i to da razdelimo u 200 razlicitih tema, to je pravo resenje :p

Nazad
Vrh Dno