Šta je novo?

NVIDIA GeForce 9800GT problem sa driverom

VUCKO-91

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
319
Desava mi se da u toku rada nestane slika na monitoru, na par sekundi i onda se pojavi sa porukom kao na slici i delimicno poremecenom slikom.
Ovo se i ranije desavalo, pa sam reinstalirao ceo Windows , instalirao driver sa nvidia site-a , a posle toga se sam driver update-ovao preko windows-a , jedno vreme je normalno radio i posle poceo opet po starom.
Ne mogu da "povezem" kad se ovo desava , al uglavnom , dok sam bio na fb se najvise puta desilo, nikad mi se nije desilo dok sam gledao neki film, toliko znam.

Da li neko zna u cemu je prob ? problem.jpg

Hoce to da se desi ako si klokovao grafiku a moze i do tajminga memorija da bude.Vrati u biosu sve na default i to je to.

Grafiku nisam klokovao. Ne znam kako se klokuje grafika :) , al procesor je malo klokovan, jel to mozda problem ?

Имам исти проблем. Јеси ли ти нашао неко решење?

Imao sam problem davno davno, troajanac je bio u pitanju, samo se nesecam u kojim situacijama mi je crashovao driver, cini mi se kada pokrenem task mrg. Pokreni ti GPUZ i vidi opterecenje karte ...

Moguce je da je problem sa HW, od temperature na starijim gpu hoce da se deformisu lemovi tokom godina?

Vrh Dno