Šta je novo?

nvidia drajveri ogroman problem

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozdrav narode, imam jedan UZASAN problem :) koristim djubre od lap topa zvano MSI i imam problem sa grafikom...
naime kad pokusam da instaliram nove drajvere, i kada se instalacija zavrsi, a racunar restartuje, komp radi prvih par sekundi (30ak) normalno, a posle toga se ekran ugasi i to je to... ne postoji nacin da se vise ekran upali, a ponovnim pokretanjem racunara dobijamo istu pricu (30ak sec radi normalno, onda se ugas)

lap top je: MSI GX701-092eu
grafika: nvidia 9600m GT

jedini drajveri koji mi rade su: 195.81_notebook_winvista_win7_64bit_international_beta

sve drajvere koje sam probao posle njih imao sam isti problem! na zalost vecina danasnjih igara i programa zahteva neke novije drajvere, npr NFS the run itd

jos jedna stvar, drajvere sam instalirao na apsolutno cist sistem. znaci format hdd, instaliran win, i onda drajveri!

Ja imam taj laptop i skinuo sam drajvere sa nV sajta za Windows 7 X64, sve sljaka ko leptir.

koju verziju drajvera tacno koristis? kod mene ni da cuje... nema sta sve nisam pokusavao... i nista :( koji win? ultimate?

Ne znam koja je vezija, nije mi laptop trenutno tu. U pitanju je W7 Ultimate.

Probaj sa programom driver genius profesional.Instaliraj ga obrisi driver od grafike pa ga pusti da ti on sam skine sa neta odgovarajuci driver za grafiku.Program je inace odlican samo ti treba ful verzija programa,znaci sa odgovarajucim lekom.

Vrh Dno