Šta je novo?

nVIDIA - Doom 3 vs. ATI - HL 2

Judge

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
619
Sta je to cudno, pa od cega bi placali stan i hranu joca i drugari ovih godina da nemaju sponzora :d :D spnzoruse...

pa bilo je o tome rechi poodavno...

ma na kraju razlika na obe igre sa obe karte ce biti 1-3%, mozda malo vise.

Hehe zar nije ati sklopio ugovor sa id-om oko toga ? Koliko se ja secam cak su i prezentacije alfa verzije ove igre upravo radjene na atiju i sam carmack je rekao da doom3 mnogo bolje radi na radeon kolekciji grafickih ! Koje malverzacije...

Meni beta2 radi savrsheno na krdzavom radeonu 9200.

Fenomenalno, to samo zanci jos jedna igra vise koja bolje izgleda na ATi-ju :eyebrows: :d ;)

Razorman je napisao(la):
Hehe zar nije ati sklopio ugovor sa id-om oko toga ? Koliko se ja secam cak su i prezentacije alfa verzije ove igre upravo radjene na atiju i sam carmack je rekao da doom3 mnogo bolje radi na radeon kolekciji grafickih ! Koje malverzacije...

mozda si pobrkao sa hl2? koliko je meni poznato oduvek je bilo najava da je d3 za nv pogodniji

Nije pobrkao. Ali ne mogu obe igre biti na istoj strani (ili obe strane pri istoj igri), vec je samo izvrsen klasican transfer. Ali kao sto je Hobit rekao, sve je to marketing koji ne treba da nas brine. Razlike nece ni biti bilo da furamo Nvidi-u ili ATI-a. Samo da se igre pojave kako je zakazano u poslednjim najavama.

Mnogo se lozite na marketing... kad se doticne igre konacno pojave, jednako lepo ce raditi i na NV i ATI-ju... velika lova je u igri!

Pa ne mislite valjda da ce kuca koja izbacuje HL2 da rizikuje milione dolara i da ce dozvoliti da jedna takva revolucionarna igra dramaticno bolje radi na nV ili ATi GPU-u, svejedno....Pa naravno da nece. Radice to fenomenalno i na jednoj i na drugoj high-end karti...

Dosta vise o Ati-Nv-Hl2-D3 tematici, ako Boga znate... :wall: :d

a zasto dosta, pa mora da se ubije vreme dok ne izadju :D znaci bice bas extra ovakvih tema :beat:

Ako vas zanima ATI-NVIDIA HL2 tematika procitajte tekst u SK-u rubrika "Ja igrac" :)

hah puko sam od smeha chitajuci SK... al shta cesh to je na nivou nekog ko ima 13-14 god. tako da nije loshe ako se gleda sa tog aspekta :)

Ja igrac... lol... kad god citam taj text uvek se slatko nasmejem...

jeee, koliko nisam kupio taj SK, evo sada ste me podsetili da jos postoji :D
moram ga kupiti, u skorije vreme :)

Nazad
Vrh Dno