Šta je novo?

Nvidia DetonatorXP 28.31

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Da li je neko od vas probao pomenute drajvere za GF i na kom modelu?

Ja imam GF 2 GTS pa nisam siguran dal bi ovi novi drajveri doneli ista novo od 10.30 koje koristim :)

BTW da li je pametno instalirati directx 8.1 na ovako stare drajvere?

pozdrav

10.30??? Gde si to nasao. Stavi 22.80... zlatna sredina izmedju stabilnosti i brzine. Trenutno sa na ovim novim (zvanicnim), 28.32. nema brljanja na GTS-u ni na MX400.

Greska 10.80 posle toga bitnih razlika nema veruj mi.

BTW aj sibni mi link za 22.80 jel exe format?

Nema exe jer je beta, isto kao i 10.80. A razlike, veruj mi ima ako si igrao MOHAA ili Wolfenstain...

imas ih na www.warp2search.net u download sekciji!

Pozdrav:)

Man at arms je napisao(la):
Greska 10.80 posle toga bitnih razlika nema veruj mi.
MOLIM ??? boom
Izvini na cemu zasnivas tu tvrdnju ? Ima nas ovde dosta koji isprobavamo svaki novi Detonator, veruj mi razlike su dramaticne !!!
Izmedju tih tvojih i ovih novih razlika npr. u 3DMarku 2001 je negde oko 600-700 poena (bas na GTS-u). Ako to tebi nije dramaticna razlika, onda ne znam...

22.80 su daleko bolji od 10.xx - cak i na MX-u... Isto tako, 27.50 i 28.xx su solidno brzi od prethodnih na GF3Ti karticama (verujem na GF4, jos vise)....

Toliko...

drapin je napisao(la):
MOLIM ??? boom
Izvini na cemu zasnivas tu tvrdnju ? Ima nas ovde dosta koji isprobavamo svaki novi Detonator, veruj mi razlike su dramaticne !!!
Izmedju tih tvojih i ovih novih razlika npr. u 3DMarku 2001 je negde oko 600-700 poena (bas na GTS-u). Ako to tebi nije dramaticna razlika, onda ne znam...
Tvrdnja? jedino sto se moze naci pozitivno su podrske za nove modele GF-a podrska za dx itd itd graficki tesko, mozda ima nekih promena ali evo kad izadjem iz lenjosti testiracu na 3D Mark-u 2001 22.31 i moj favorit 10.30 Mislim nebi da mnogo serem ali drzim se cinjenice da nikakve nove inovacije nebi mogle da postoje sto bi mnogo uticalo na igrivost.

Pa sad zavisi sta je tebi mnogo, i sta tacno podrazumevas pod "igrivost".
Ako nisi od onih sto jure svaki fps, onda je sve u principu igrivo, cak znam i neke igre koje stvarno bolje rade sa starim detonatorima...
Podrska za ovo ili ono i zalazenje u tehnicka resenja i rezone me ne interesuju previse (to bi Max bolje znao...), ja verujem samo FRAPS-u kad pustim igru, a 3Dmarku kao opstem pokazatelju, cisto za orijentaciju.
Bilo je slucajeva da se razlika videla i jednostavno golim okom u 2D-u, odmah na desktopu, npr. sa 22.50, bolja ostrina, zivlje boje itd.
Evo nekih rezultata iz 3Dmarka koja su mi ostala zapisana:
6.35 (klasa do 10.xx) 3165
12.41 (klasa do 20.xx) 3404
onda su dosli detonatori 4:
21.85 3605
22.50 3853
Ove 28.xx nisam jos probao...

uzgred jeli neko probao da pusti 3D Mark 2001 SE uz nove detonatore 28.32, kod mene ne radi, a vratim 27.50 3d mark radi, da li se to jos kome desilo? FX

Meni radi 3D Mark sa novim detonatorima. Probao na AMD platformi sa GTS-om i Intel sa MX-om...

omnik je napisao(la):
Meni radi 3D Mark sa novim detonatorima. Probao na AMD platformi sa GTS-om i Intel sa MX-om...

Ako ti nije problem sibni rezultat koji si dobio pa da uporedimo

Trenutno mi je dostupna masina samo sa MX400 pa ako ti znaci...

Dakle, masina:

Cely 566@952
256MB SDR CL2
Abit BX6 R2
Maxtor D740X 6L 40GB
Prolink MX400 64MB SDR 210/220

3DMark default test: 2825.
Quake 3: Arena 1.17 high quality: 103,3FPS

NV refresh rate?

Kad smo vec kod novijih detonatora (>23.11), kako resavate problem refresh rate u XPu?

Probao sam 28.32, ali mi je NV refresh rate prijavio da mu je chipset GF2 GTS nepoznat, iako sa starijim detonatorima (23.11) radi bez problema... A na siteu NVRR pise da za sada ne podrzava te novije detonatore...

Pozdrav, Cale

Re: NV refresh rate?

Moraces nazalost ponovo da skines detonatore koji podrzavaju Nvidia Refresh Rate. Nema ih na nvidia sajtu, ima ih na www.warp2search.com

I obavezno mora prethodno da se deinstalira nvref fix, pa posle instalacije doticnih drajvera da se instalira ponovo...

proradio mi je 3D mark, ako nekog zanima rezultat je 3169 na defoult stelovanju ( koci me memorija:(( PC 100)

Vrh Dno