Šta je novo?

Nvidia Detonator (40.41) -PROBLEM

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Instalirao sam drivere skinute sa benchmarkovog sajta, i odmah sam zeleo da vidim ima li nekih razlika u performansama u odnosu na prethodne, sa instairanim 28.32. I bilo je . Naime sto se tice 3d Marka, rezultat je ostao isti. U nekim igram kao da ima malih (mozda zanemarljivih) poboljsanja i bio sam moze se reci zadovoljan sve do... Znate onu vizualizaciju u winampu (najbolju po meni) milkdrop sa "all presetsima" (oko 1000 razno raznih za oko lepih, opustajucih efekata), zamislite kaci pesma(!!!) , sa malo zahtevnijim (ako se tako mogu nazvati) presetima. Naime kao sto su eddies1,2, is jos neki, pesma katastrofalno prekida. Rezolucija preseta je 800x600_32 i pre je sve radilo OK. I jos neshto: uglavnom mnoge presete je lepio na 75 fps, dok je ovde plafon 70fps, i svi ostali su drasticno sporiji nego sa starijim driverima. Makina mi je TBird 1G, Eagle GeForce2 MX400, RAM 256 Kingston...
Znam da ovaj plug in i nije merodavan za graficke mogucnosti, medjutim ovo ipak ne bi smelo da se dogadja. Zar ne?:( :(

A zasto ne bi ostavio stare drajvere ako su ti radili OK i ako ti je rezultat u 3D Mark-u bio isti ? Mislim da nove drajvere nema smisla instalirati na MX-eve.

SnakeEyes je napisao(la):
A zasto ne bi ostavio stare drajvere ako su ti radili OK i ako ti je rezultat u 3D Mark-u bio isti ? Mislim da nove drajvere nema smisla instalirati na MX-eve.
--------------------

Zeleo sam da probam kako rade. Nikad se ne zna, mozda sa novijim driverima ti komp i bolje proradi od prethodnih.

SnakeEyes je napisao(la):

"Novi" driveri mogu biti bolji SAMO za GF4-orke a nema veze da li je mx...

Meni na GF2 Ti su sporiji od 29.42

dejandj je napisao(la):
"Novi" driveri mogu biti bolji SAMO za GF4-orke a nema veze da li je mx...

Ja sam sa GF3 Ti-200 sa novim drajverima dobio poboljsanje od 150 3D Markova.

Ja sa 40.41 detonatorima u xp-u na mx400 imam oko 13% brži rad.

Nazad
Vrh Dno