Šta je novo?

Nvidia 9600GT

Igos

Cenjen
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poena
169
Imam doticnu graficku s kojom jos uvek sve lepo radi.Zapravo graficka je 256 bitna sa 512 mb rama.
koliko je jos uvek dobra i dali je menjati.Neigram nista specijalno.:guitar:

Baš sam to krenuo da pišem. :p

Imam doticnu graficku s kojom jos uvek sve lepo radi.Zapravo graficka je 256 bitna sa 512 mb rama.
koliko je jos uvek dobra i dali je menjati.Neigram nista specijalno.:guitar:

pa kada ti jos uvek radi sve dobro, znaci da nisi mnogo zahtevan, te ne moras da je menjas :D

S obzirom da mnogo ljudi igra igrice i na '17 inca, sve je jasno..

Koji su najbrzi drajveri za Nvidiu 9600gt 512mb ASUS:smash:

Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu bezveze..
Naime, imam problem, imam gore pomenutu grafiku, 9600GT, MSi i OTPAO mi je kuler.. Primetio sam da gasi sliku, otvorim, skontam da je ventilator bukvalno otpao. Dakle, preleteo sam ceo Novi Sad, pokusavajuci da zamenim vent, ali svi kazu da od toga nema leba...
Dakle, sta mi je ciniti? Da prodajem , dajem, bacam, ali bih voleo da namestim nekako jer mi jaca ne treba...
Svaka pomoc i ideja, hvala unapred!

Da kupis baki ceo kuler za graficku, tj. Odnesi u neki servis da ti to srede. Mislim da bi ja u selu nasao majstora da to sredi...

Kupio bi, ali problem je taj sto u mom selu nema :)
Nema tog kulera po servisima, ( winwin, comtrade, pixel i ostali... ) Zato i trazim pomoc ovde ako neko ima slicnu grafiku, da ne radi, a da je kuler ziv, ili savet ko i gde bi mogao to da mi sredi :)

Da, ili ga zalepi nekako tu gde je bio taj. Ne mora da bude kuler bas takav. Moze nesto samo da prijanja na gpu, ne mora isti da bude...

Ne treba ti zica,lepljenje...
Plasticne vezice su idealne za montiranje svih vrsta ventilatora.

To mi je poslednja opcija, da budzim nesto,ako ne uspem da nadjem za nju koja ide, kontao sam neku sesticu da nabacim, jer je osmica velika, tj nemam za sta da je zakacim... Zato sam nabacio u ovu temu bas, ako neko ima iskustva sa istom gr.

+1 za plasticne vezice. Mogao bi preko tog hladnjaka staviti klasicni 8-9cm kuler za kuciste ili starije procesore. Samo elegantno postaviti vezice.

Hvala ljudi, videcu veceras, idem do drugara da probamo nesto da zakacimo, ako ne uspemo, gledacu da na hladnjak postavim neki... Javljam :D
Hvala jos jednom svima! :)

Nazad
Vrh Dno