Šta je novo?

nvidia 9600 slika na 2 monitora

nino42

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
620
Imam Nvidia 9600 gt . Kako mogu ( i da li uopste moze) da se na monitoru kao peimarnom radi nesto a na LCD koji je povezan sa komp. gleda film sa komp.
Secam se da je neko ranije objasnjavao to.
Pozdrav

Full screen video opcija je izbacena odavno.. podesi dual view i prebaci prozor sa videom na drugi ekran u baci u fullscreen mod.

Radice ti sigurno, kada meni na matoroj 6800XT radi radice i tebi na 9600GT, namesti dual view obavezno, kako bi mogao da postavis razlicite rezolucije za oba monitora, tj. monitor i LCDTV, onda pustis film i prevuces play-er na LCDTV mishem, odradis dupliklik ili shortcut za full skrin na plejeru, i film ce ici bez problema full skrin na TV-u a tvoj monitor ce biti slobodan da radis sta pozelis.

Koliko se secam dualview je umeo da pravi probleme ako ti je televizor drugi monitor , barem je ranije tako bilo , a kao sto covek kaze sa ovim neces imati problema.

Radice ti sigurno, kada meni na matoroj 6800XT radi radice i tebi na 9600GT, namesti dual view obavezno, kako bi mogao da postavis razlicite rezolucije za oba monitora, tj. monitor i LCDTV, onda pustis film i prevuces play-er na LCDTV mishem, odradis dupliklik ili shortcut za full skrin na plejeru, i film ce ici bez problema full skrin na TV-u a tvoj monitor ce biti slobodan da radis sta pozelis.

Nesto ne ide kod ove nvidia 9600 gt mozda interfejs je drugaciji.
Moze li pomoc
Pozdrav

Prilozi

• Nvidia.jpg
    Nvidia.jpg
    166.7 KB · Pregleda: 50
Vrh Dno