Šta je novo?

nVIDIA 6XXX Best Driver?

• Začetnik teme Začetnik teme rotkod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Koji je najbolji? Koji koristite... nVIDIA, Omega, Guru, Asus...
Koji driver je najbolji za igre?

Sve su to NVidia driveri. Razlika je u tome sto Omega samo moduje .inf file tako da promeni neke sitnice u registry-u i promeni neke app profile. Guru, Asus i ostali samo isporucuju NVidia drivere (mozda malo prerade setup, pa promene slicicu)

Kod mene je trenutno 80.40, ali i 77.72 rade OK.

yooyo

Yoyo legendo imali neko bois orig.prvi od asusa N6600GT/TOP/TD agp...
Ovaj novi bios resava tv-out crno-beli, ali cpu klok mu je 550 nakon duzeg igranja Xpand Rally pojavljuju se neke yeye po ekranu...
Daj neko BIOS...

Google?

Elem, meni lepo je radio Driver 76.44 WHQL ~ 7800 u 3d Mark '03, a sada imam 77.72. Uglavnom svaki novi drajver donosi poboljsanje za 6600 kartice, a sada pocevsi od 80.xx serije, poboljsanje za 7xxx kartice...

Moj problem je druge prirode ili driver ili novi bios...
Grafika u 3D ima 550MHz CPU i mislim da se pregreva, mozda gresim, ali ako neko ima org.bios od ASUSA N6600GT/TOP/TD... onaj... 520/1100...
Pazi 3Dmark 05 3596 i nista ne zeza...

Poslednja izmena:
Jel postoji 80.40 ili bilo koji driver-i iz serije 80.xx za Win XP x64?

POZ :wave:

Meni licno najbolje shljaka 71.89 ... Koji god drugi da stavim, dobijem ~2000 manje poena u 3Dmarku 2003 (sa 10900 na 9500 otprilike), a igrice tu negde rade... nisam primetio neku veliku razliku...

Gidra85 je napisao(la):
Jel postoji 80.40 ili bilo koji driver-i iz serije 80.xx za Win XP x64?

Mislim da imas na guru3d.com... Ako nema, strpi se malo, oni uvek sve dobijaju 😉

Dorry je napisao(la):
Mislim da imas na guru3d.com... Ako nema, strpi se malo, oni uvek sve dobijaju 😉

Gledao sam na guru3d, ali jos uvek nemaju. Nadam se da ce skoro da budu izbaceni za x64.

POZ :wave:

Šta znači kad u okviru driver sttingsa, konkretno Debug Settings napise Silent Running: Stres test transition: LO>LO?
To mi je napisao posle flashovanja orig.biosa sa asusovog sajta.

Mora da si testirao kartu posle flesovanja biosa sa nekim programom . Meni se to jednom desilo i posle deinstaliranja programa za testiranje on je nastavio test i davao mi to u podesavanju .

@rotkod skini nbitor sa http://www.mvktech.net/ i u njemu imas opciju za menjanje brzine GPU i MEM i samo uflesujes tvoj bios.

Nazad
Vrh Dno