Šta je novo?

nVidia 6200 GO Driver pitanje

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Zanima me gde mogu da skinem drajvere za doticnu karticu koja je pci-e verzija imam je na laptopu i zadnja verzija drivera je 73.30 skinuo sam ove nove 81.85 i prijavljuju mi da ne prepoznaju moju karticu takodje i 78.01 i slicne verzije tako da me zanima do cega moze biti problem, ako je bitno laptop je asus a6k, a graficka nvidia 6200 go 256mb sa turbo cacheom. Pomagajte ljudi

postoji posebna verzija drajvera za GO (kao i kod atija Mobility) chipove.

Postoji i druga mogucnost - skini Omega drajvere koji bi trebalo da rade na GO chipovima sa (npr.) www.guru3d.com

Resenje se nalazi na www.laptopvideo2go.com. Na tom sajtu imas regularne drivere sa modovanim .inf fajlom za GO chipove.

yooyo

studiovpc je napisao(la):
Zanima me gde mogu da skinem drajvere za doticnu karticu koja je pci-e verzija imam je na laptopu i zadnja verzija drivera je 73.30 skinuo sam ove nove 81.85 i prijavljuju mi da ne prepoznaju moju karticu takodje i 78.01 i slicne verzije tako da me zanima do cega moze biti problem, ako je bitno laptop je asus a6k, a graficka nvidia 6200 go 256mb sa turbo cacheom. Pomagajte ljudi

Nema razloga za paniku jer je sve OK🙂
Dakle moja preporuka, prijateljska ti je da skidas drajvere iskljucivo sa sajta proizvodjaca tj Asus-a.
Najnormalnija je stvar sto ti klasicni drajveri ne prepoznaju mobile varijantu...

nasao sam na onom sajtu laptop2go i pre nego sto ste postovali ovde,ali hvalau svakom slucaju, neki driveri mi rade brze a neki sporije, recimo 81.89 radi sve super ali gta san andreas secka malo, sa 78.01 gta radi kao munja ali recimo nfsug2 mi zakuca i jos neke igrice ali driveri su abnormalno brzi, moram jos da se pozabavim downloadovanjem i testiranjem, hvala svima u svakom slucaju

Nazad
Vrh Dno