Šta je novo?

nvcchflt.sys problem

• Začetnik teme Začetnik teme set
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
instalirao sam windows xp posle dugo vremena i instalirao sam drajvere za plocu nforce 2 5.11 i sve je lepo radilo dok nisam instalirao Firefox 1.0.7 i probao da sa MozBackupom da vratim podesavanja. To se zavrsilo sa vracanjem bookmarkova i podesavanja FF ali ne i extenzija jer njih nisam prvo instalirao vec probao da vratim na "go" FF. Onda mi je FF zakucao i vise nije hteo da se digne i posle reinstalacije i tek posle brisanja svega gde se pominje Firefox sa sistema on je proradio, ja probao da se konektujem na internet i cim sam dobio vezu sistem se restartovao i pri dizanju se pojavila poruka da fajl nvcchflt.sys nedostaje i da ne moze da se digne win. Posto safe mode nije pomagao reinstalirao sam win ponovo i opet mi se posle instalacije zone Alarm-a 6.0.667 i KAV 5 pri konektovanju na net, ovaj put bez FF isto to se desilo i opet sam reinstalirao win i ovaj put bez Zone Alarma i KAV-a i FF-a i radi. U cemu je problem i da li ima veze sa tim programima ili je mozda problem u drajverima, posto sam naso da taj fajl ima veze sa nvidiom?

ps: izvinjavam se na duzini teksta, samo se nadam da ima nekog dovoljno dokonog da ga procita posto je prilicno veliki problem, tj bar meni

Poslednja izmena:
Zasto, jednostavno ne instaliras stariji drv, recimo 5.10

instalirao sam ove 5.11 i sada radi dobro u pitanju je bio zone alrm i kaspersky koji se ne podnose sada bez zone alarm-a sve radi OK.

Nazad
Vrh Dno