Šta je novo?

Nv6200 i Syberia Problem

Moorhuhn

Čuven
Učlanjen(a)
04.09.2004
Poena
620
Pa evo ovako izgleda moj problem. Kada pokrenem igru, ona se ponaša kao slowmotion...sve je usporeno osim animacija. :mad: Rekao bih da je problem sa drajverima, ali evo ja sam izmenjao sledeće:
66.93
71.84
71.89...i
niišta, isto se ponaša. :-devil-:
Hajde ako neko zna kako da rešim ovaj problem neka mi pomogne jer mi se igra zaista igra (još je nisam obrnuo a imam sčuvane pozicije još od pre godinu i kusur dana :wall: ).
Pozdrav. :wave:

Probao i sa ovim 77 i opet isto :mad: ...ej pa dodje mi da kupim polovnu GF2MX i da je ubacujem po potrebi za stare igre :zgran: . Ok igra je iz 2002. ali Heroes of MM II su pooodosta starija igra pa sve radi kako treba.
Toliko za sada i nadam se nekom svetu u skorije vreme.

Moorhuhn je napisao(la):
ej pa dodje mi da kupim polovnu GF2MX i da je ubacujem po potrebi za stare igre :zgran:
I ova teorija pada u vodu. Upravo sam i to probao...ej stvarno više ne znam! :S: Jedino ako nije do SP2 koji mi je instaliran uz XP Pro :trust: ??? Ništa neću da gušim više...odoh da reinstaliram sistem. :crash:

Moorhuhn je napisao(la):
I ova teorija pada u vodu. Upravo sam i to probao...ej stvarno više ne znam! :S: Jedino ako nije do SP2 koji mi je instaliran uz XP Pro :trust: ??? Ništa neću da gušim više...odoh da reinstaliram sistem. :crash:
U međuvremenu (za ovih dva meseca) sam rešio problem. Nije bilo do SP2, ali nema veze reinstalacija je ipak bila potrebna. Problem je bio u (pazi sada ovu glupost) FSBu!!! :zgran:
Da, da dragi moji. Moj Northwood sa FSBom na 800 je bio problem. :S:
Ne znam ni sam zašto sam uopšte i probao da oborim FSB na 166...naravno nije radilo (i dalje sve usporeno). Onda se setim da je intel tu vrednost preskočio i da je sa 133 otišao pravo na 200mnz ;) . Ajde probam ja na 133 (znači usporim CPU sa 3.0ghz na 2.0ghz)...i SVE RADI. :banana:
Naravno igra je pređena, CPU je ponovo na 3.0Ghz (za Syberiu 2 može i tako :d ) i sve je sada OK.
Eto ja samo da javim u slučaju da je još neko imao sličan problem.
Toliko od mene i...

HVALAHVALAHVALA!!!
Pre pola i vise godine sam molio,kumio,prodavao dupe, samo da mi neko kaze kako kog djavola da izadjem iz Bullet Time x4 moda i konacno, ima svetla na kraju tunela!

Poslednja izmena:
Već sam pomislio da sam jedini koji je imao taj problem... ili bar jedini koji igra tu avanturu. ;) Drago mi je da sam bio od neke pomoći (ako ništa drugo thread više nije prepiska MENE-sa MNOM :d ).

Nazad
Vrh Dno