Šta je novo?

NTLDR pomoc HITNO!

• Začetnik teme Začetnik teme zver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zver

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2001
Poena
620
ovako, isprobavajuci ntfs kompresiju fajlova zeznuo sam ntldr fajl, tj. i njega sam kompresovao. sada ne mogu da dignem win2k(sp3) jer mi dos (valjda) kaze da je ntldr kompresovan. kako da ponovo osposobim komp, tj. da dignem win2k?
da li da probam repair opciju sa win2k setup-a ili bi mozda pomoglo da mi neko poshalje ntldr na mail, pa da ja pomocu win98 sistemske disketice dignem dos, i prekopiram (overwrite) ntldr.exe pomocu onog programa NTFSDOS (48kb) i da li taj dos program uopshte ima mogucnost da se pomocu njega pishe na ntfs particiju?

da napomenem da imam samo win2k (sp3) instaliran na C, 2 particije C-ntfs D-fat, ako su to bitne informacije.

pomoziteeeeeeeeeeeeeee

ps: sve eventualne fajlove shaljite na ovaj mail [email protected]

Ima jedno resenje veoma prosto ponekad.

Ili instaliraj neki W2000 na drugi disk, ili na drugu particiju ako imas mesta. Potrebna ti je minimalna instalacija za taj drugi (pomocni OS). Zatim podignes taj drugi W2000 i iz njegovog explorera cackas po drugim diskovima. Odnosno samo nasnimis ntldr iz njegovog root-a u potrebni.

NTFSDOS ne pise po ntfs particijama, koliko ja znam!

uh, sredio sam problem.
ishao sam na repair, pa na drugu opciju (ne onu prvu koja ti daje dos konzolu), pa onda izabrao manuelni repair i setup je poceo da mi prijavljuje sve win fajlove koji se razlikuju od onih sa cd-a. tamo sam izabrao da mi prekopira ntldr sa cd-a, sve drugo ostavio i evo me u win-u 🙂

Nazad
Vrh Dno