D
Deleted member 9456
Guest
U sveopstoj ludnici u kuci znog spremanja diplomskog i kad je na kraju bio gotov trebalo ga je prepisati na USB. Jedan USB navodno se ne cita, drugi USB isto. Dignem ubuntu odradim sa Partition editorom format, lepo sam gledao da li je to taj USB, proveravao po kapacitetu , uradio dismaunt, uradio format na Fat32. Sve sam to odradi i za drugi USB. Epilog svega je da ja vise nemam C:windows, imam grub meni ali dalje nista, u ubuntu ulazi ali winows ne. Disk je podeljen na dva dela prva particioja je bila windows, ostatak je bio za ubuntu. Nije mi jasno uopste gde je greska, mozda jedino sto sam dismaunt radio na desni klik na taj USB. Kako da vratom XP, nema ideja, mozak mi ne radi, pobesneo sam jer sam proveravao i ovako je ispalo. Uopste mi nije jasno kako je 9.04 to uradi jer postoji prozor koji se otvori i u njemu pise sta formatizuje koji fajl sistem i mora da se potvrdi. Na koju foru tu particiju koja je sad fat32 da vratim u NTFS i podatke, to je primarna particija i na njoj je bio instalisan XP.