Šta je novo?

NTFS plugin MacOSX 10.5.8 problem

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
koj NTFS plugin koristite? ja sam instalirao neki, a sad vise ne znam ni gde da proverim koj je.. valjda mac fuse??

enivej - desilo mi se par puta da nece da procita fles - tj cita ga kao da je prazan, a iz wina ga cita kako treba. takodje mi se desava da nekad nece da kopira nesto sa ntfs dikova, kaze da je nekakav permission problem...

ima li leka za ovo? mek na dopu ofkors ;)

Moj se zove samo NTFS-3G i nemam pojma odakle mi :)

Pa to ti je Vlado onaj free što ima user "ima-li-tu-koga".
Ja sam ga probao (doduše, pre oko godinu dana) i znao je da zatrokira, tipa, ne vidi neki folder, ne prepoznaje particiju pravljenu pod Vistom,.... Nervirao me je i prešao sam na Paragon koji radi kao sat, nisam naišao na particiju koju nije prepoznao do sada. E sad, verovatno danas i ovaj 3G radi dobro, ali meni sada ne treba, već sam kupio Paragon-a (a i nije skup, 20$).

10.5.8 & Paragon 6.5 i sve radi bez problema ikakvih...

Pa to ti je Vlado onaj free što ima user "ima-li-tu-koga".
Ja sam ga probao (doduše, pre oko godinu dana) i znao je da zatrokira, tipa, ne vidi neki folder, ne prepoznaje particiju pravljenu pod Vistom,.... Nervirao me je i prešao sam na Paragon koji radi kao sat, nisam naišao na particiju koju nije prepoznao do sada. E sad, verovatno danas i ovaj 3G radi dobro, ali meni sada ne treba, već sam kupio Paragon-a (a i nije skup, 20$).

Ja za sada nisam imao problema, ostale su mi josh dve NTFS particije pune fajlova i sve mi lepo radi...

Izgleda da su ga u međuvremenu doradili, pa radi kako treba.
Uživaj, jer "što je džabe..."

edit: sad videh, baš lepa okrugla cifra guru, khmm, sorry driver:))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno