obi_van je napisao(la):naravno NTFS pusti ove gluposti iz neolita, NTFS je bolji, vrlo prosto. XP moze da radi i na FAT-u i na NTFS-u ali je pravljen za NTFS...da ne duzim video sam dosta racunara koji su radili pod XP-om na FAT-u i NTFS-u, NTFS radi bolje i to je to zaista nema drugacijeg primera od ovog (JEDNOSTAVNO JE BOLJI), a sto se tice tih iz inostranstva to je tacno moja bivsa je dobila od sestre komp iz nemacke, XP na FAT32. Nisu ni oni bas toliko pametni kao sto se misli... :cigar:
Jaka dezinformacija.xaver je napisao(la):Na kraju krajeva HDD od recimo 40gb i ne mozes da formatiras u FAT32 jer je limit 36Gb.
mihailo je napisao(la):Jaka dezinformacija.
Ma pametni su oni mnogo vise nego sto mi mislimo.Znas li zasto je u fat-u?obi_van je napisao(la):naravno NTFS pusti ove gluposti iz neolita, NTFS je bolji, vrlo prosto. XP moze da radi i na FAT-u i na NTFS-u ali je pravljen za NTFS...da ne duzim video sam dosta racunara koji su radili pod XP-om na FAT-u i NTFS-u, NTFS radi bolje i to je to zaista nema drugacijeg primera od ovog (JEDNOSTAVNO JE BOLJI), a sto se tice tih iz inostranstva to je tacno moja bivsa je dobila od sestre komp iz nemacke, XP na FAT32. Nisu ni oni bas toliko pametni kao sto se misli... :cigar:
borab je napisao(la):FAt32. Samo zato sto imam potrebu da povremeno pristupim disku iz dosa. Zasto- ne pitajte me. KAko cu da pristypim fat32 disku iz cistog dosa? Komplikovano mi je da mu prilazim iz recovery console.i
Bojan Novakovic je napisao(la):Kada pnapravis sistemsku disketu u Windows XP-u onda mozes i NTFS particiji da pristupis iz dos-a.
NTFS ne moze da "vidi" nista, nego operativni sistem ili ima podrsku za neki fajl sistem, ili nema. NTFS jeste, uslovno receno, potpuno novi fajl sistem, u svakom slucaju sasvim drugaciji of FAT-a, a nikakva nadogradnja. Uslovno, zato sto je prva verzija istog izasla pre vise od decenije.astrolog je napisao(la):Ako NTFS "vidi" fat32 a obrnuto nemoze jasno je da je NTFS nadogradnja fat32 i nije neki sasvim novi fajl sistem.
NTFS jeste sasvim novi fajl-sistem. On ne moze da "vidi" FAT32, to radi operativni sistem. I Linux vidi FAT32, znaci li to da je ext2/3 nadogradnja FAT-a? :S:astrolog je napisao(la):Ako NTFS "vidi" fat32 a obrnuto nemoze jasno je da je NTFS nadogradnja fat32 i nije neki sasvim novi fajl sistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari