Šta je novo?

NScable.net ( KDS ) uveo flat rate

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Po meni, jos uvek skupo. Za iste pare mozes sedeti na netu preko obicne linije ceo dan. A nije velika razlika izmedju 64 i 52

Cene Flat rate tarifnog paketa:
Redni broj Brzina prenosa Cena (din)

1. FR - 64 kbps 4.500,00
2. FR - 128 kbps 9.000,00
3. FR - 256 kbps 16.900,00

Pa i nije flat prakticno brzina te ogranicava 64k ti daje oko 24GB mesecno...ali je uvek preskupo kada moja prijateljica u Poljskoj ima flat 128k za 600 din :)

U principu, sa kablovskom ne ide i racun za telefon od koga meni na net ode nekih 1500din+1000din flat = 2500din za analognu centralu koja ide maximum 48000BPS. Sve u svemu, meni se kablovska isplati samo da dodje flat u moj kraj. Nadam se....

I pored jos uvek viskih cena morate priznati da su stvari krenule na bolje . Cene su sve pristupacnije . Setite se samo pocetka . :eek:

bas me zanima dal' bi nasi nedotavni provajderi provalili kad bi uncapovao modem? a onda 256kpbs (ako nisi mnogo pohlepan ;)) ~75gb mesecno teoretski za 4.5 soma - malo li je. a tek ako si pohlepan - sky's the limit! :D

Cene su dzukachke i niko ne bi trebalo da im se prijavi, plus tih navodnih 256k, imas samo u teoriji posto ih delis sa celom svojom opstinom (cable je svuda shared bandwidth, ali posto je to srbija onda je najshared:) tako da mozes da zaboravis na neki brz protok. u principu i da imas direktni dsl link od 256k sa isp-om, ne bi primetio neku znacajnu razliku u odnosu na modem, tako da ovo sto je u srbiji prosecna plata, je cista pljacka.
nije mi samo jasno ko im je key demographic za takvu uslugu, jer to niko zdrav i normalan nece platiti.

Hm, u prospektima stoji zagarantovano XXX kbps...

ja cu kao korisnik PTT KDS sistema reci samo jednu rec:

Sramota!

Miroslav je napisao(la):
ja cu kao korisnik PTT KDS sistema reci samo jednu rec:

Sramota!

Pa reci razloge tvoje razocaranosti da bi mi koji ocemo kablovski net znali na cemu smo...

pa omnik jel ti znaš cene ptt kdsA ?
ako znaš, ne treba ti ni jedan razlog više !
ako ne znaš,
64 kb = 1000 din. flat
128 kb = 1500 din. flat
256 kb = 2000 din. flat

jel sad jasno ???

Omnik, cyberdude je odgovorio na pitanje :) mnogo vece cene kds usluga su sramota. sto se tice samih usluga, ja sam zadovoljan, i prezadovoljan

cyberdude je napisao(la):
pa omnik jel ti znaš cene ptt kdsA ?
ako znaš, ne treba ti ni jedan razlog više !
ako ne znaš,
64 kb = 1000 din. flat
128 kb = 1500 din. flat
256 kb = 2000 din. flat

jel sad jasno ???

Cek bre :) Jel sam ja lud ili su samo meni te cene ok!? Pa Yubc flat je oko 1000dinara bre. A flat 64kbps za iste pare je jos bolje!

ove cene su tachne :)
po meni to je bruka isplativo jel kao shto neko reche 1000 din flat + 1500 din telefon = 2500 din.
a za 500din manje ima vishe od 5 puta brzhu vezu i nema smaranja sa centralama...
moji treba kroz par dana da potpishu ugovor tako da tje da bude do dzidze :)
nego jel zna neko koliki je rok uvodjenja toga ? od dana potpisivanja ugovora naravno....

Zavisi od toga da li vec razveden kablovski sistem tu gde si ili nije ako nije od 2-4 meseca su radovi a ako jeste treba da dodju da prikljuce izvrse neka merenja itd. dodju najkasnije za mesec dana a ako imas neku vezu u PTT mogu da dodju i za 2 dana :)

Vrh Dno