Šta je novo?

[NS] Sastanak sledece nedelje, moze li ?

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Proslo je leto, pa ako ste raspolozeni da se opet vidimo. Datum je 15.9. mesto je staro, iliti AQUA Bul. Oslobodjenja 49, a kasnije tradicionalni odlazak kod Moa. Da vidimo ko sta ima novo od hardware-a :) Naravno sve pocinje u 20h

Vi tamo u NS malo-malo pa Bench okupljanje :)

Ono, svako vece 6 kila Weiferta pa Bench okupljanje, jel? :)

Evo, mi iz BGD vam saljemo Voodooa o nasem trosku, sa molbom da ga malo zadrzite :d

Jakso pazi samo da ga posle "malo zadrzavanja" ne vrate niz Dunav, licem prema dole. :D :d :D

Dreadnought je napisao(la):
Jakso pazi samo da ga posle "malo zadrzavanja" ne vrate niz Dunav, licem prema dole. :D :d :D

jest pa da preplasi i to malo riibe u Dunavu
:d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Vi tamo u NS malo-malo pa Bench okupljanje :)

Ono, svako vece 6 kila Weiferta pa Bench okupljanje, jel? :)

Pa nije bilo okupljanja 3 meseca

Ja bas mislio da predlozim..... pa sve zaboravim....... dolazim 100%......

PS: Neko bi iz predhodnih postova rekao :"Vidi ove iz BG sto su ljubomorni na okupljanja u NS!" ali ne i ja :)

I ja dolazim, naravno :)

Sasha je napisao(la):
I ja dolazim, naravno :)

Ako mozete obavestite i one sto nisu bas svaki dan na forumu

Zahvaljujem se onom ko je thread prebacio u odgovarajucu sobu, posto ja vec mesecima ne mogu da se naviknem na bench clubbing

BigBoy je napisao(la):
PS: Neko bi iz predhodnih postova rekao :"Vidi ove iz BG sto su ljubomorni na okupljanja u NS!" ali ne i ja :)
Pa kad im ovde nije dovoljno samo pivo da se okupe. Ovde sve fenseraj, bez 10000€ budžeta i reportaže sa okupljanja "uglednih" tv emisija i časopisa (city, u trendu, go play, ckm, mens health, playboy i cosmopoliten) niko neće ni da organizuje ni da dolazi na okupljanje :D

Bane® je napisao(la):
Pa kad im ovde nije dovoljno samo pivo da se okupe. Ovde sve fenseraj, bez 10000€ budžeta i reportaže sa okupljanja "uglednih" tv emisija i časopisa (city, u trendu, go play, ckm, mens health, playboy i cosmopoliten) niko neće ni da organizuje ni da dolazi na okupljanje :D

Zaboravio si reportazu sa okupljanja koje za svoje verne chitaoce sprema www.gayserbia.org......... :d :d :d Pozvao ih Kutija, kao master pajser okupljanja... :d :d :d

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, kao sto sam ja veceras utripovao

SASTANAK JE 16.SEPTEMBRA!

a ne danas, uh.

PS: A ko nam kriv kad se devojke ne interesuju za ovu tematiku (cast retkim izuzecima) pa dolaze ovi sa www.gayserbia.org, nije ni cudo :)

BigBoy je napisao(la):
Da ne bude zabune, kao sto sam ja veceras utripovao

SASTANAK JE 16.SEPTEMBRA!

a ne danas, uh.

QUOTE]

Sta ste ti i Panta opet pili ?! Lepo sam napisao kad je, a uz to nije 16-ti nego 15-ti

Bane® je napisao(la):

Greska je u startu, probaj da ih organizujes u nekom poznatom BG mestu tipa DUFF ili nesto slicno...

P.S. Ako bude Duff dolaze i novosadjani

zmajns je napisao(la):
Greska je u startu, probaj da ih organizujes u nekom poznatom BG mestu tipa DUFF ili nesto slicno...

P.S. Ako bude Duff dolaze i novosadjani
Što se mene tiče i neka livada je dovoljna, ako su ljudi kvalitetni. Piće obavezno, a može i roštilj jer je meso najjeftinije u istoriji, ne trebaju mi nikakva fancy mesta :)...

Bane® je napisao(la):
Što se mene tiče i neka livada je dovoljna, ako su ljudi kvalitetni. Piće obavezno, a može i roštilj jer je meso najjeftinije u istoriji, ne trebaju mi nikakva fancy mesta :)...

Sad jos samo da tu ideju aplicirate na siroke narodne mase i moze :)

Mozda ja gresim, ali sam primetio da onog momenta kad thread o sastanku predje u clubbing sobu, niko ga vise ne primecuje

Ne brini se tu smo i pomno pratimo svaki tvoj post. :)
Pokascu i ja doci na kratko.

Nazad
Vrh Dno