Dreadnought je napisao(la):Jakso pazi samo da ga posle "malo zadrzavanja" ne vrate niz Dunav, licem prema dole.:d
![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Vi tamo u NS malo-malo pa Bench okupljanje
Ono, svako vece 6 kila Weiferta pa Bench okupljanje, jel?![]()
Sasha je napisao(la):I ja dolazim, naravno![]()
Pa kad im ovde nije dovoljno samo pivo da se okupe. Ovde sve fenseraj, bez 10000€ budžeta i reportaže sa okupljanja "uglednih" tv emisija i časopisa (city, u trendu, go play, ckm, mens health, playboy i cosmopoliten) niko neće ni da organizuje ni da dolazi na okupljanjeBigBoy je napisao(la):PS: Neko bi iz predhodnih postova rekao :"Vidi ove iz BG sto su ljubomorni na okupljanja u NS!" ali ne i ja![]()
Bane® je napisao(la):Pa kad im ovde nije dovoljno samo pivo da se okupe. Ovde sve fenseraj, bez 10000€ budžeta i reportaže sa okupljanja "uglednih" tv emisija i časopisa (city, u trendu, go play, ckm, mens health, playboy i cosmopoliten) niko neće ni da organizuje ni da dolazi na okupljanje![]()
BigBoy je napisao(la):Da ne bude zabune, kao sto sam ja veceras utripovao
SASTANAK JE 16.SEPTEMBRA!
a ne danas, uh.
QUOTE]
Sta ste ti i Panta opet pili ?! Lepo sam napisao kad je, a uz to nije 16-ti nego 15-ti
Bane® je napisao(la):Pa kad im ovde nije dovoljno samo pivo da se okupe. Ovde sve fenseraj, bez 10000€ budžeta i reportaže sa okupljanja "uglednih" tv emisija i časopisa (city, u trendu, go play, ckm, mens health, playboy i cosmopoliten) niko neće ni da organizuje ni da dolazi na okupljanje![]()
Što se mene tiče i neka livada je dovoljna, ako su ljudi kvalitetni. Piće obavezno, a može i roštilj jer je meso najjeftinije u istoriji, ne trebaju mi nikakva fancy mestazmajns je napisao(la):Greska je u startu, probaj da ih organizujes u nekom poznatom BG mestu tipa DUFF ili nesto slicno...
P.S. Ako bude Duff dolaze i novosadjani
Bane® je napisao(la):Što se mene tiče i neka livada je dovoljna, ako su ljudi kvalitetni. Piće obavezno, a može i roštilj jer je meso najjeftinije u istoriji, ne trebaju mi nikakva fancy mesta...
mitnick je napisao(la):Zaboravio si reportazu sa okupljanja koje za svoje verne chitaoce sprema www.gayserbia.org......... :d :d :d Pozvao ih Kutija, kao master pajser okupljanja... :d :d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari