Šta je novo?

[NS] Sastanak sledece nedelje, moze li - 6.4.2005.?

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Eto, malo duze nije bilo sastanaka, a sad su vec stigli topliji dani, pa ne mogu neki da se vade da je hladno da se ide do Moa. Znaci sledeca sreda, 6.4.2005. u 20h, mesto standardno. AQUA Bul. Oslobodjenja 49/1 sprat... Da se pojave i oni kojih dugo nije bilo.

Ajde, bas cu i ja po prvi put da dodjem, malo da upoznam ekipu...

Verujem da znas neke :) Dolazim i ja.....

Samo da ne bude kao prosli put, svi dolaze, a niko da dodje... :d

Mozda bolje 05.04. pa da zajedno gledamo LOTO :D

kishdavid je napisao(la):
da nisam ozenjen dosao bih 100%
e na to bi ti moja drugarica rekla "ako si oženjen, nisi uštrojen"...pa ti vidi. :D
Pozdrav. :wave:
PS. Inače vam je cool ta varijanta sa okupljanjem, yebiga iz Palanke nas ima samo nekoliko :S: ...a i viđamo s svaki dan...mali grad. :d

Nisam bio ni jednom... Jel to necija gajba ili kafana? :d

Gde, sta, kako?

kishdavid: Inace ovde dolaze extra ribe i svaki put ih je sve vise, tako da je bolje da ne dolazis ako si ozenjen, stvarno nema smisla :)

hm. racunarski entuzijasti i ribe na jednom mestu :d ovo moram da vidim

Poslednja izmena:
Oce biti sta da se jede :D

Ej bre ljudi gde je to? Znam gde je Bul., tu zivim, ali koji objekat, gajba, kafana, kafic?

Pa snalazimo se nekako :D

Jel vi bre studirate nesto, ili nam se ne trefljaju rokovi, meni frka mogu posle 10-og ! :bottle:

pnjaf je napisao(la):
Jel vi bre studirate nesto, ili nam se ne trefljaju rokovi, meni frka mogu posle 10-og ! :bottle:
Pa nije to napijanje i tulumarenje. Skup, spika *******cija i klopa. Nista do ujutro varijante....

pnjaf je napisao(la):

Studiramo, studiramo...

Svakako (iako nije napijanje) ne bih mogao pre 10. Pozdrav :) , vidimo se sledeci put !

E bas si si*a! :d

Kao ucis 15 sati dnevno, pa ne mozes da se izvuces sat-dva... :)

Ocemo onda da se organizujemo drugi dan? 16.04.2005.? Subota? Tada ce izgleda mnogo vise ljudi moci da dodje...

Eh, vi studenti... :)

Necemo drugi dan, sreda je tradicija. I probali smo subotom, tek onda svi nesto izmisle. Preko dana ne moze (subotom), posto mnogi rade, a uvece je vreme za izlazak, a ne za benchmark

kishdavid je napisao(la):
@Delija
nije s**a nego mu tata Boban ne dozvoljava! :)

:beat: , ok onda vam necu uskratiti zadovoljsto da upoznate famoznog pnjafa !

Poslednja izmena:
Neces da prodas proc nema paste ! :d

I, kakav odziv da ocekujem >?

Vrh Dno