Šta je novo?

[NS] Logitech Kinetik. Gde?

bruyoni

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2002
Poena
620
U pitanju je torba za laptop

4317.1.0.jpg

4320.1.0.jpg

Bi bi zahvalan ako bi mi neko mogao reći gde se u NS može pogledati/kupiti ova torba, ili makar neka koja je u stanju da primi sličnu količinu stvari a da je sa ojačanjem i proverenog kvaliteta.

Hvala

PS-ako je neko posedovao Kinetik može li mi preneti utiske o istoj.

:wave:

Imao sam je ja i prodadoh je pre jedno 20 dana...

Torba je vrhunskog kvaliteta, staje shta god hocesh u nju, primera radi - lap, punjac, vujaklija, 9600(dig. aparat), stativ za njega, ixus 860is sa punjacem i baterijama, plus mis, plus slushke (velike), i od sitnica ipod i josh neke gluposti 😀

Eh sad jedini problem je za mene bio upravo ta njena velicina, poshto je kao kofer zato sam je i udomio dalje...
Ako ti velicina ( 😀 ) nije problem uzmi je ... POzzzz

Znaci prostrana je, moze sve da primi 🙂
Zbog velicine mi je i zapala za oko (nije mnogo veca od sadasnje koja je maltene ista osim sto je kinetik 5cm deblji), a i vidim da joj cena lepo pala sad je negde oko 4500. Bitno mi da moze da stane lap i dodatna oprema (ispravljac, mis, subler, metar, digitron, projektna dokumentacija, katalozi opreme, Krautov prirucnik, dva bloka, rukavice, majica...) dosadilo mi da nosam po dve torbe kad mi zatreba kompijuter na terenu a kap koja je prelila casu je bila pre neki dan kad je klinja uperio prstom u mene i sav srecan rekao baki "Bako, bako evo ide postar!"
Aj mi samo reci koliko je udobna za nosenje, ona gurtna i sto vidim da joj je jedna stranica kruta dok za drugu nisam siguran. Citao sam neki test gde kazu da je ona meksa bas zbog udobnosti. I jos kazu da je samostojeca, ko sto ti kazes "ko kofer" ima li istine u tome?

PS-aj mi jos reci koliko se mogu razjapiti ove dve strane sto se otvaraju cibzarima, jel ovo na drugoj slici maksimum ili moze jos.

Hvala

a da ti ipak uzmes kinetik ranac? moze sve to da stane a ne bole te ruke/rame od nosenja. jedino sto sa kinetik rancem izgledas kao nindza kornjaca. 🙂

telephant ih uvozi, nadji nekog u ns ko radi sa njima.

poz.

Da mi ranac bolje radi posao pitao bi za njega. Zar ne?
Ma znam ja vec gde bi mogao kupiti Kinetk, na kraju krajeva lako je narucim iz BG. Ali ja bi ipak pre da je vidim, opipam, probam... a problem je sto u NS tih, makar i malo, nekonvencionalnih stvari nikad nema za videti, BG je po tom pitanju 20x bolji.
Videću da kontaktiram taj telephant pa da mi kazu ako neko ima u NS posto im je sajt po tom pitanju bedan, ili ja ne znam da nađem spisak distributera.

Poslednja izmena:
u italiji je oko 100e, pa mi je malo sumnjivo da je ovde <60!? No ako je nadjes vici...
meni se zasad najvise svidja lowpro torba za oko 3000 u novelu, koja je takodje poveca... no i dalje mislim da ce to biti patnja vuci po aerodromu...

Znaci prostrana je, moze sve da primi 🙂
Zbog velicine mi je i zapala za oko (nije mnogo veca od sadasnje koja je maltene ista osim sto je kinetik 5cm deblji), a i vidim da joj cena lepo pala sad je negde oko 4500. Bitno mi da moze da stane lap i dodatna oprema (ispravljac, mis, subler, metar, digitron, projektna dokumentacija, katalozi opreme, Krautov prirucnik, dva bloka, rukavice, majica...) dosadilo mi da nosam po dve torbe kad mi zatreba kompijuter na terenu a kap koja je prelila casu je bila pre neki dan kad je klinja uperio prstom u mene i sav srecan rekao baki "Bako, bako evo ide postar!"
Aj mi samo reci koliko je udobna za nosenje, ona gurtna i sto vidim da joj je jedna stranica kruta dok za drugu nisam siguran. Citao sam neki test gde kazu da je ona meksa bas zbog udobnosti. I jos kazu da je samostojeca, ko sto ti kazes "ko kofer" ima li istine u tome?

PS-aj mi jos reci koliko se mogu razjapiti ove dve strane sto se otvaraju cibzarima, jel ovo na drugoj slici maksimum ili moze jos.

Hvala

Udobna je za noshenje, ima istine u tome da je sa jedne strane meksha 🙂

:wave:

Ima u Mercatoru Novi Sad, na pultu AppleCentra.
Cena je oko 4000 dinara. Ja je posedujem, odlicna je. Prezadovoljna sam.
A ima i u Beogradu, izvolte kontakt www.applecentar.co.yu
p.s. salju i post expresom

Hvala na obavestenju! Valjda ce je biti tamo narednih dana pa da je vidim!

Nema je na pultu Apple centra, kaze nikad nisu ni imali :trust: naravno prodavac je odma iskoristio sansu da poturi neku macbook certified fensi-šmensi torbicu po bezobraznoj ceni. Sreća njegova što se loše osećam
:smack:

imas u CT-u, odmah pored apple-a, ali je cena ona koju sam ja rekao, a ne ona za koju i dalje mislim da je nemoguca.

overi gigatron. U ct-u je lopovska cena

Poslednja izmena:
tolko je i u CT |>>

Ako ima za 4000din kako je neko u prethodnom postu napisao kupujem je i ja !!!

Ja sam je pre oko 3 meseca kupio u Eurolinku, i platio 5200 dinara!

Logicno je da kako vreme prolazi budu stvari sve jeftiniji, ili u najgorem slucaju da isto koshtaju...

Tako da je cena svakako previsoka :trust:

Obzirom da dolazim u BG poslije Nove, a ovi odgovori su prilicno stari, ukoliko neko zna gdje ima sad ova torba uzeo bih je. Hvala na pomoci. LP.

Nazad
Vrh Dno