Šta je novo?

[NS] Kupovina baznog laptopa

vanjad

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
Znaci,treba za mamu da odaberem neki laptop. Znaci apsolutno nista posebno, nesto sto ce da radi pouzdano na duzi period, da ne koci i slicno. Potreban je za internet, znacio VOIP i video komunikaciju, mozda neki film, malo Office paket i tako, razumete sta hocu da kazem. I naravno cena je najbitnija, sto jeftinije, to bolje, ali necu da uzimam djubre koje ce mi se sutra raspasti. I da, normalna dimenzija, ne ove mini varijante. Gde je najbolje pazariti u NS? Razmisljao sam da skoknem do Metroa, sta mislite, jel su povoljniji od ostalih? Hvala.

U novelu vikend akcija hp6735s za 37k... doduse moras odmah ram da mu dokupis, ali je i dalje super cena...

Jel moguce da nema laptopova ispod 33k?:trust:

Pa ima.... za 33K mozes da kupis HP 550 u WINWIN-u u jevrejskoj kod pekare klas .. ali u njemu je celeron :(

Bila je pre neki mesec neka akcija u merkatoru Lenovo N500 NS74BCX/1GB za 35.000
To nije lose posto je Core Duo procesor, a imas i HDMI prikljucak na njemu i giga lan - meni jako bitno ( mislim da je to najeftiniji laptop koji ima HDMI)

Uglavnom taj lenovo trenutno ima i u novelu ali za 36.899.
http://www.novel.rs/shop/racunari/laptop-racunari/lenovo-laptop-n500-ns74bcx-1gb.html .... bio je i kod njih na akciji od 35.000 ali vise nije :(

Uglavnom sve su to racunari sa 1 GB memorije ... ali memorija se moze i naknadno ubaciti....

U jevrejskoj kod norka su otvorili laptopcentar tamo imas http://www.laptopcentar.co.rs/product/ACER-eMachine-e720-422G25-17200903 ovaj acer bar ima 2 GB memorije

Ne znam dali mozda ima nesto povoljno u rodicu.... i ostalih hipermarketa bogu iza nogu... mrzilo me da idem do tamo.

Ako neko zna gde ima Lenovo N500 NS74BCX u NS za manje kesa ili makar za 35000 ... neka javi...

Poslednja izmena:
Hmmm ja sam uzeo tog Lenova i sve je super sem glupe Intel grafike....Sad sve radi ali i dalje ne kontam kako mi neke igre ne rade a rade na X3100 koliko vidim :(

Vrh Dno