Cekaj, zar na Hitachi hardove nije garancija 3 godine?Delija je napisao(la):U Pin-u Hitachi navodno treba da stigne krajem ove ili pocetkom sledece nedelje, al' sad sam se nesto zamislio oko garancije (za Hitachi se daje samo godinu dana...
Sad gledam nesto po Belovom cenovniku (bezveze, znam da su oni imali neke Hitachi hardove), tamo svuda pise da je garancija 36 meseci... za sve hardove, PATA ili SATA.Delija je napisao(la):Ma jeste proizvodjacka, kao i na sve ostale hardove osim Seagate (5 godina), al' ovi nasi distributeri ne daju toliku garanciju, tj. kako se kome cefne... :S:
Nije identicna time sto pin daje 1godinu garancije na hitachi.CAR je napisao(la):Pretpostavljam da je identicna situacija i sa PIN-om.
1 godina?! A uvoznici/distributeri/sta-li-su-vec... :zgran:LiLa je napisao(la):Nije identicna time sto pin daje 1godinu garancije na hitachi.
Na starije modele su davali 2 godine i Pin i BelCAR je napisao(la):Sad gledam nesto po Belovom cenovniku (bezveze, znam da su oni imali neke Hitachi hardove), tamo svuda pise da je garancija 36 meseci... za sve hardove, PATA ili SATA.
Doduse, imaju jedan model, PATA od 80GB, na koji je garancija 24 meseci... mozda je neki stariji model.
Pretpostavljam da je identicna situacija i sa PIN-om.
A na novije, pak, samo godinu?!? :zgran:Crni je napisao(la):Na starije modele su davali 2 godine i Pin i Bel![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari