Šta je novo?

Mobilni telefon Novtelefon do 250e

Koji mobilni telefon kupiti

Mitko

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Wireless provajder
Trenutno koristim Galaxy A22 128 GB, 5MAh baterija, bas sam zadovoljan telefonom, ali gledam kroz mesec dva da uzmem neki NOV telefon po ceni kao sto sam naveo do 250evra

Konkretno me zanima Samsung telefon.. ako imate sta da preporucite pucajte :)

300 je bio u bc grupi nov neko vreme, imalo ih je po 250 novih na KP, bice ih opet sigurno.

Ja ću da ti preporučim Poco X3 Pro 8/256 GB baš za tih 250 evra. Ako uzmeš sa manje GB, cene su i ispod 200.

Za 250 evra iščekuješ po oglasima A52s u 4/128GB varijanti koje nigde nema, dok je ekvivalentan A52s po RAM i storidžu 360-380.

Samo mu odmah kazi da ocekuje da ce u dzepu da nosi ciglu i to bukvalno ciglu. Imao telefon i nikakve zamerke nisam imao na poco x3 pro 8/256 ali velicina telefona i jos boze pomozi ali tezina je nesto sto ce posle mesec dana da pocne da ga jako nervira a ako prica jako dugo na telefon onda moze da ocekuje upalu misica sigurno. U samom dzepu telefon je nezgrapan i ako neko nosi trenerice budite uvereni da ce istu da vuce na dole.

Da ne otvaram novu temu,
Jel i dalje preporuka a52s do 250€ mada ispod 310€ ga nema na kp?
Nebitno je marka telefona samo da je dobra ram i rom memorija..

Iako taj honor ima vecu bateriju po testovima a52s drzi duze, brze punjenje se slazem da je brze i bolje 40 naspram 25 wati, dizajn je nesto sto treba uzimati da li se nekome svidja prvi ili drugi. Tako da je najbolje gledati da se uredjaj plati sto manje a dobije sto vise za ulozeni novac i naravno koji ima duzu garanciju.

Kad kazes po testu, mislis na gsmarena info? Koristim oba telefona i honor drzi znatno duze. Sto se tice garancije, pre ce naci Honor sa 2 godine garancije od operatera ili krstene prodavnice, za manje novca

Posle toga idemo svi na Nokia 3310 😂

Cene nece padati...a performance i noviteti stagniraju...
Mid-range telefoni ce se povuci na 400 + evra

Nazad
Vrh Dno