Šta je novo?

Novosadski net provajderi-koga izabrati?

Zverko

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
609
Odskora zivim u Novom Sadu,pa sam sad u dilemi kog provajdera da uzmem, a da cena i brzina budu solidni.Na digitalnoj sam centrali, ptt je ok ali mozda za iste pare ima neko bolji.Pozdrav :boom:

Ako ti treba za surf onda je InfoSky bez premca, ali ako ces da se igras bolji je EUnet.

Ma mazni NSPoint 140 pet sati imas lite 1/3 i weekend od subote 12 h (!!) pa sve do ponedeljaka u 8h u pola cene. EUnet ti je sada 200 din 5h i lite je u 1/2 a ne u 1/3 rezimu...sve preporuke za NSPoint

NSPoint je malo modifikovao režime pristupa, pa je tako lite sada sa koeficijentom 0.5 ( a ne 0.33 ), a vikend 0.7.

Ma ja sam na NSpoint-u vec duze vreme i sasvim sam zadovoljan kvalitetom.Preporuka!

ok

neobee je kool zato sto ima milion dodatnih opcija (ftp on demand, burn on demand, vajerles, 1/3 za chat, flat rezime...) ali je za obican surf malo skup

nspoint radi dobro za cenu koja je ok

teamnet NIKAKO -- licno iskustvo

nadam se da sam pomogao

NeoBee net....definitivno...
Poz! ,)

Pozdrav

Fala ljudi na savetima.Pozdrav svima!!!! type;

Ashley je napisao(la):
Pa, posto covek trazi najbolje po pitanju cena/brzina, mislim da je Neobee tu na prvom mestu...

Pa sad, kako se uzme. Meni je protok maksimalan i na NSpointu, on je ipak primetno jeftiniji.

poz

Neobee ima malo problema uvece sa zauzecem, takodje imaju jednu seriju modema koji se kace na 33.6. U principu su OK, po broju usluga su stvarno najbolji, ali ima jeftinijih i brzih, ako te samo surf interesuje.

Vrh Dno